До вашого столу
Грінки з грибами
Інгредієнти: 4 яйця, 200 г печериць, 1 цибулина, майонез, кріп, сіль, батон, масло.
Спосіб приготування: Яйця зварити обібрати і дрібно нарізати. Цибулю посікти і підсмажити на маслі. Окремо підсмажити до рум’яної скоринки обібрані і порізані гриби, вимішати їх з яйцями , цибулею, кропом, майонезом, якщо треба – посолити. Окрайці батона підрум’янити на маслі, викласти на них грибну масу.
Салат гарячий із печінкою і грибами
Інгредієнти: 400 г печінки, 200 г шампіньйонів, 0,5 ч. ложки гірчиці, 1 ст. ложка лимонного соку, 3 ст. ложки соєвого соку, 0,5 ч. ложки меду, 1 цибулина, 2 помідори, олія, сіль, перець, борошно для панірування, сухий базилік.
Спосіб приготування: гриби порізати і підсмажити. Печінку нарізати невеликими пластинками, потім обкачати в муці і смажити на олії окремо від грибів. Окремо посмажити порізану півкільцями цибулю і помідори – велики
...
Читати далі »