П`ятниця, 03.05.2024, 00:06
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2011 » Грудень » 7 » Крадії щастя
11:36
Крадії щастя
Для людини, як відомо, її оселя — фортеця. Тож треба постійно стежити за тим, що і як відбувається у нашому помешканні, підтримувати у ньому хороший мікроклімат, бо хочемо цього чи ні, але всі емоції, що накопичилися за день, вносимо у свій будинок. Причому це відбувається щоразу, коли ми повертаємося до нього. Отже, і речі, які є у нашому помешканні, повинні мати тільки позитивну енергетику. І в цьому сенсі дуже важливо періодично проводити своєрідне прибирання.
Старе взуття та одяг. Улюблені хатні капці гарні доти, поки цілі. Тільки-но взуття зносилося, його слід позбуватися. Те ж стосується й одягу. Не варто перетворювати будинок на склад старих поношених речей. Усе це притягує негативну енергію і навіть заважає змінам. Так, фахівці з фен-шуй вважають, що старі речі заважають жінкам звільнитися від зайвих кілограмів і привносять у життя метушню та занепокоєння. Викидати все підряд, звичайно ж, не варто, а от почистити шафи ніколи не пізно.
Битий посуд. Такий уже менталітет — викидати поганий посуд шкода, а користуватися гарним теж... шкода. Ми ставимо гарний посуд на полички в сервант, а поганим користуємося щодня. І дивуємося: чому зі здоров’ям проблеми, чому в особистому житті негаразди якісь? Але ж тріщини на посуді дають тріщини і в долі. І це зовсім не містика. Тарілки символізують собою родину, затишок, достаток. Тож якщо посуд потріскався, ми підсвідомо налаштовуємо себе на невдачі. Не потрібно шкодувати сервізи і дорогі набори. Живемо один раз, а хорошого посуду на всіх вистачить.
В’юнкі рослини. Зелені вихованці в домі — це добре. Але не в’юнкі. Такі рослини притягують до себе різні хвороби. Втім, якщо рослина перебуває із зовнішнього боку приміщення, вона захистить його від лихого ока і неприємностей. Нехай в’юнкі рослини ростуть ззовні вашого будинку — так ви будете впевнені в своєму захисті.
Сухий очерет і ковила. Не кожна ікебана прикрашає оселю, і насамперед це стосується сухої ковили та очерету — вони приносять нещастя. Повчіться у японців, великих знавців засушених трав та квітів, які не тільки ароматизують і прикрашають помешкання, а й підживлюють його доброю енергетикою. Правильно підібрані в ікебані рослини покращують настрій, позбавляють від недуг і сприяють злагоді в родині. Замініть очерет на бегонію, а хвойні гілочки приносьте в будинок лише під час зимових свят — так у вас завжди буде достаток позитивної енергії.
Це лише коротенький лікнеп щодо поліпшення енергетики у вашій оселі. Визначити ж, потрібна чи ні якась річ ви можете й самостійно: підійдіть до певної речі і спробуйте поговорити з нею про свої проблеми та радощі. Якщо при цьому ви почуватиметься незатишно — річ зайва, чужа. Якщо ж вам добре — значить, ця річ зарядилася вашою енергією і зможе оберігати ваш дім від недобрих впливів, злих сил.

Переглядів: 486 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024