Субота, 04.05.2024, 01:46
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2011 » Вересень » 15 » ВИСОКЕ ПОЧУТТЯ 0Б0ВЯЗКУ
16:35
ВИСОКЕ ПОЧУТТЯ 0Б0ВЯЗКУ

  Кожного року в дні  святкування  Дня незалежності  України жителі  нашого  міста  і району ознайомлюються з іменами  кращих  людей нашого краю портрети яких вміщено на районній Дошці  Пошани. Керівники виробництва, працівники різних галузей народного господарства освіти, культури,  вчителі, лікарі, спеціаліс­ти  сільського господарства, народні  умільці. Це ті люди, якими по   праву гордиться наше місто і наш район.

Про кожного з них можна  було б розповідати, так як за плечима цих людей  успіхи у звитяжній праці на благо народу і нашої Держави . І  кожен з учасників галереї пошани своєю сумлінною працею став  прикладом служіння суспільству  в ім"я його  процві­тання  і розвитку. Серед  портретів кращих  людей  району знаходиться і світли­на полковника  Хомякова Володимира  Михайловича  – начальника Замкової  виправної  колонії № 58.

В установі, яку очолює  Володимир  Михайлович, утримується понад сімсот чоловік працездатних засуджених. Засуджені – це той  конти­нгент людей, які  скоїли тяжкі і особливо тяжкі злочини і  відбувають міру покарання згідно закону. Не зважаючи на специфічні умови перебування засуджених в установі вони мають можливість отримати  повну середню освіту та виробничі спеціальності кваліфікованого робітника, так як в установі працює  загальноосвітня  школа , професійно технічне училище .

Харчування засуджених організовано  дуже добре. Згідно режиму і розпорядку дня кожен із засуджених має триразове приймання  їжі. Якість  і калорійність продуктів висока. Треба  врахувати  і той факт, що підприємство має високопродуктивне підсобне господарство, яке обслуговують самі  засуджені. Свиноферма Замкової  колонії нараховує кілька сотень свинопоголівя.  Окрім того до столу засуджених  на протязі  всього періоду  подаються свіжа зелень та овочі. Адже в  колонії функціонуй  велика теплиця, в якій  вирощують  овочі  круглий рік.  Замкова виправна колонія - це промислово - виробниче підприємство, яке  має розвинуту виробничо-господарську інфраструктуру і виготовляє продукцію високої якості, яка  необхідна для економічного розвитку Держави. І саме на це спрямовує колектив установи Хомяков Володимир Михайлович. Тут працюють на різних ділянках понад трьохсот  Ізяславчан. Зокрема за останні два роки введено в дію два житлових будинки і робота в цьому напрямку продовжується.

Груди полковника внутрішньої служби Хомякова Володимира Михайловича прикрашають заслужені ним нагороди , так як служба цієї людини вимагає повної віддачі, сил і вміння. В тексті Гімну пенітенціарної служби України є такі слова:

Нелегка дісталась нам служба з тобою

Та ми не страхаємось злих перешкод.

Не будем  шукати дороги легкої

Й подяку за службу нам скаже народ!

Саме ці слова повною мірою відповідають особистості полковника внутрішньої служби Хомякова Володимира Михайловича . Тож бажаємо міцного козацького здоров’я і довголіття на службі, яка потрібна для розвитку нашої  незалежної Держави!

Василь Кравчук член Національної спілки письменників , Заслужений працівник культури України , Член наглядової комісії Замкової виправної колонії №58.

Переглядів: 512 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024