Вівторок, 07.05.2024, 18:36
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2012 » Червень » 25 » Хмельницька область: до Дня молоді проведена акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» в дитячому таборі
15:55
Хмельницька область: до Дня молоді проведена акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» в дитячому таборі

Хмельницька область: до Дня молоді проведена акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» в дитячому таборі

                                                         

23 червня на передодні Дня молоді у дитячому оздоровчому таборі «Калинівка» Старокостянтинівського району співробітники Територіального управління МНС, служби цивільного захисту району спільно з районною владою, відділом в справах сім’ї молоді та спорту, громадською організацією «Особистість плюс», провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Свято розпочалось з проведення спортивно-розважальних змагань між загонами табору. Учасників розділили на дві команди «Вогню» та «Води». Діти брали участь у різноманітних конкурсах «Врятуй майно від пожежі», «рятування потерпілого з полум’я», «влучний ствольщик» та інші. Кожен з учасників намагався якнайкраще показати свої вміння у практичних вправах. В наполегливій боротьбі перемогу здобула команда «Вогню». Проте ніхто не залишився без уваги, організатори змагань нагородили усіх учасників цінними подарунками.

Діти мали нагоду ознайомитись з нелегкою професією рятувальника-водолаза, сучасним засобами порятунку людей на воді та правилами поводження під час відпочинку на озерах, річках. Усі охочі поплавали на надувних човнах під наглядом рятувальників. Співробітники пожежно-рятувальної частини продемонстрували дітям можливості аварійно-рятувальної техніки та спеціального обладнання, яке знаходиться в них на озброєнні, розповіли основні правила безпечної поведінки під час літніх канікул та на практиці показали основні методи гасіння пожеж. Особлива зацікавленість у дітей викликала демонстрація роботи різних типів пожежних стволів та генератора піни. Всім учасникам заходу співробітники МНС вручили тематичні листівки та пам’ятки попереджувального характеру.

Наприкінці свята відбувся концерт. Під оплески дітей на сцені виступали працівники МНС, танцювальний колектив клубу «Dance ліцей», артисти та клоуни театральної студії «Маленька перерва».

Керівництво району, адміністрація табору подякували рятувальникам за змістовне та якісне проведення громадської акції. А діти, ще тривалий час жваво обговорювали побачене, деякі навіть цікавились, як їм найскоріше стати рятувальниками.

ТУ МНС у Хмельницькій області

Переглядів: 714 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024