П`ятниця, 03.05.2024, 22:54
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2011 » Вересень » 14 » АСТРОЛОГІЧНИЙ ПРОГНОЗ на тиждень з 19 по 25 вересня 2011 року
15:25
АСТРОЛОГІЧНИЙ ПРОГНОЗ на тиждень з 19 по 25 вересня 2011 року
ОВЕН (21.03-20.04). Якщо суперечки і чвари з коханою людиною не припиняються, прийшов час зробити перший крок на шляху до примирення та забути старі образи: хто давнє пом'яне, той лиха не мине. На цьому тижні уникайте імпульсивних, незапланованих витрат. В обов'язковому порядку відвідайте своїх батьків і надайте посильну допомогу. На роботі, завдяки духу солідарності та взаємодопомоги, що панує у вашій команді, ви досягнете прекрасних результатів, при цьому не форсуйте подій та уникайте невиправданого ризику.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Ви отримали цікаву пропозицію? Не слід квапити події, бо від того, яким чином ви скористаєтеся даним шансом, залежатиме найближче майбутнє. У професійній сфері астрологічний прогноз тижня радить вам бути більш наполегливим та покладатися винятково на себе. Можна сподіватися на виникнення нових романтичних стосунків.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Початок осені нагадає вам про ваші чисельні обов'язки. Варто докласти максимум зусиль, щоб нічого не випустити з уваги, ні про що не забути, інакше існує можливість вскочити у серйозну халепу. Можна сподіватися на зустріч зі старими друзями. На вихідні заплануйте розваги: кіно, ковзанку, похід в ресторан.

РАК (22.06-23.07). Астропрогноз тижня характеризується численними святкуваннями, зустрічами, тостами, приємними словами і подарунками. Однак у розпал свята не забувайте приділяти увагу всім гостям без винятку. У професійній сфері у вас є всі шанси стати лідером і навіть очолити черговий проект. Зірки 
застерігають: під час кар'єрного зльоту дуже легко викликати на себе загальне невдоволення.

ЛЕВ (24.07-23.08). Останнім часом будь-яка дрібниця у ваших очах перетворюється на проблему: припиніть робити з мухи слона! Зірки підтримають тих, хто перебуває у пошуках нової роботи або намагається домогтися підвищення зарплати. Приємна музика допоможе відновитися фізично і морально. У вашому житті настануть 
радісні моменти: усміхніться ж долі! Ваша романтична, сентиментальна і ніжна натура проявиться повною мірою на цьому тижні, не бійтеся відкрити своє серце коханій людині.

ДІВА (24.08-23.09). Всі неприємності в минулому, дихайте на повні груди і насолоджуйтеся життям! У професійній сфері життя має бути шалений ритм і висока напруга, повсякденні справи забиратимуть багато часу але результат дозволить отримати довгоочікувані бонуси та подарує вам відчуття задоволення. 

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Цього тижня ви можете відзначитися ексцентричною поведінкою та неординарними вчинками, наслідки яких обернуться не на вашу користь. Не потрібно вступати в запальні дебати з людьми, які захочуть вивести вас зі стану рівноваги та внести свої корективи у ваші плани. Контролюйте себе, не давайте волю своїм емоціям і почуттям, тоді ви зможете уникнути багатьох неприємностей. 

СКОРПІОН (24.10-22.11). Наступний тиждень має бути бурхливим: на вас чекає безліч емоцій, щоправда, не завжди позитивних. Багато надій та сподівань почнуть реалізовуватися саме в цей період. Якщо ви вирішили вкласти велику суму грошей у цінні папери або плануєте вагомі покупки, уважно читайте договір і не соромтеся по кілька разів проговорювати умови - є ризик обману. Вихідні проведітьз близькими та друзями.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Не витрачайте час на порожні балачки, вони не додадуть вам авторитету, а, навпроти, зіпсують репутацію. Зосередьтеся на справах і візьміть за аксіому не розголошувати та не обговорювати те, що перебуває тільки на стадії задумів і переговорів. Зросте бажання пізнання якісно нового, зайнятися самовдосконаленням. Не виключено, що хтось із близьких людей відкриє очі на події, які давно не дають вам спокою.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Цей тиждень вимагатиме від вас чимало витримки. Чудова нагода для виховання характеру та сили волі. Вирішуючи нагальні проблеми, іноді варто проявити наполегливість. У досягненні своєї мети уникайте зайво консервативного підходу. Ваш талант не залишиться без уваги з боку впливових 
осіб. Особисті стосунки хоч і розвиваються цілком гармонійно, але не виключають неадекватного прояву ревнощів з боку партнера. Вихідні проведіть за містом. 

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). В особистому житті можливі негаразди, і все через те, що ви занадто гострі на язик, - навчіться стримуватися. Не бійтеся залишиться зі своїми проблемами сам-на-сам, будьте рішучіше, не втрачайте впевненості в собі, і ви отримаєте те, до чого прагнете. З дітьми наступить повне взаєморозуміння, будьте уважніше до своєї малечі, підбадьорюйте і підтримуйте їх. Навіть якщо з'явиться потреба і бажання змінити роботу, не кваптеся писати заяву про звільнення, оскільки ситуація незабаром зміниться на вашу користь.

РИБИ (20.02-20.03). Ваш професійний ріст не залишиться непоміченим! Стосовно фінансів, скаржитись вам не доведеться. Дружба, що виникла у цей період, пройде з вами крізь роки. У ці дні зірки радять дозволити собі невеличку подорож разом з коханою людиною. Слабке горло і бронхи можуть зненацька нагадати про себе: не 
переохолоджуйтеся. Присвятіть родині більше часу; якщо у вас були непорозуміння та чвари з близькими, постарайтеся швидше дійти згоди.

Переглядів: 1002 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024