Вівторок, 07.05.2024, 17:09
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2012 » Квітень » 18 » ЗЯСЛАВСЬКА МІСЬКА РАДА РІШЕННЯ
17:40
ЗЯСЛАВСЬКА МІСЬКА РАДА РІШЕННЯ

ІЗЯСЛАВСЬКА  МІСЬКА  РАДА 

ІЗЯСЛАВСЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

28  березня  2012  року  № 39

Про затвердження Порядку проведення

конкурсу з продажу об’єктів приватизації

комунальної власності

         Відповідно до Програми приватизації об’єктів, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Ізяслав на 2011 – 2013 роки, затвердженої рішенням № 12 дванадцятої сесії Ізяславської міської ради 6 скликання від 13.07.2011 року, керуючись ст. 18 Закону України «Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Затвердити Порядок проведення конкурсу з продажу об’єктів приватизації комунальної власності (додаток 1).                                                                                                                      2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконкому Цись О.В.

 

Міський  голова                                                                                        В.С.Паньковський   

 

                                                                                

 

 

 

 

Додаток 1

до рішення № 39

 від 28.03.2012 р.

Порядок проведення конкурсу з продажу об'єктів

приватизації комунальної власності

 

1. Умови конкурсу визначаються конкурсною комісією, яка утворюється органом приватизації комунального майна. Умови конкурсу затверджує орган приватизації комунального майна.

2. Інформація про об’єкт, що підлягає продажу за конкурсом, публікується не пізніш як за 20 календарних днів до дати проведення конкурсу.

3. Конкурс проводиться за наявності не менше, ніж двох учасників.  У разі коли на конкурс з продажу об’єкта надійшла заява від одного покупця, такий об’єкт може бути проданий безпосередньо такому покупцеві за запропонованою ним ціною, але не нижче початкової ціни продажу.

4. Бажаючі взяти участь в конкурсі подають до конкурсної комісії:

1) заяву про приватизацію у письмовому вигляді;

2) бізнес-план, який повинен включати:

- назву і місцезнаходження об'єкта;

- відомості про учасника конкурсу;

- зобов'язання щодо виконання умов конкурсу;

- додаткові зобов’язання щодо подальшої експлуатації об’єкта.

3) конкурсна пропозиція ціни (у запечатаному непрозорому конверті).

5. Засідання комісії щодо розгляду документів учасників конкурсу (крім конкурсної пропозиції ціни), поданих до конкурсної комісії,та визначення списку учасників, допущених до конкурсу, проводиться у закритому режимі.

Список учасників конкурсу, допущених до  конкурсу визначається конкурсною комісією до дати проведення конкурсу після закінчення кінцевого терміну прийняття заяв на участь у конкурсі.

6. На дату проведення конкурсу комісія проводить відкрите засідання, на якому присутні учасники конкурсу.

7. Голова комісії у присутності членів комісії та учасників конкурсу розпечатує конкурсні пропозиції учасників конкурсу та оголошує їх зміст у порядку послідовності реєстраційних номерів.

8. Після оголошення усіх конкурсних пропозицій ціни продаж проводиться у вигляді торгів «з голосу».

9. Початковою ціною об’єкта, з якої розпочинається конкурс, вважається найвища запропонована учасниками конкурсу ціна. Початкова ціна об’єкта, запропонована учасниками конкурсу, не може бути нижчою за початкову ціну продажу об’єкта, затверджену органом приватизації комунального майна та визначену на підставі незалежної оцінки відповідно до методики оцінки, затвердженої Кабінетом Міністрів України. Конкурсні пропозиції ціни, у яких запропонована покупцем ціна придбання об’єкта нижче затвердженої органом приватизації комунального майна початкової  ціни продажу об’єкта, до подальшого розгляду не приймаються, про що зазначається у протоколі конкурсної комісії

10. У ході проведення конкурсу учасники повідомляють з голосу про готовність придбати об’єкт, пропонуючи свою ціну.

11 Кожна наступна ціна, запропонована учасниками, повинна перевищувати попередню не менш як на 10 відсотків від початкової ціни.

12. Після того, як голова конкурсної комісії тричі оголосив останню запропоновану ціну і від учасників не надійшло пропозиції щодо більш високої ціни, оголошується остаточна ціна з одночасним оголошенням учасника, який запропонував максимальну ціну.

13. Переможцем конкурсу визначається покупець, який у процесі конкурсу запропонував найвищу ціну продажу об’єкта та взяв зобов’язання виконати умови конкурсу.

14. Результати конкурсу затверджує орган приватизації комунального майна.

Переглядів: 466 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024