Субота, 04.05.2024, 23:00
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Листопад » 27 » ЗАТРИМАННЯ КРАДІЇВ ПО ГАРЯЧИХ СЛІДАХ ДВОМА ДІЛЬНИЧНИМИ ІНСПЕКТОРАМИ МІЛІЦІЇ.
11:33
ЗАТРИМАННЯ КРАДІЇВ ПО ГАРЯЧИХ СЛІДАХ ДВОМА ДІЛЬНИЧНИМИ ІНСПЕКТОРАМИ МІЛІЦІЇ.

ЗАТРИМАННЯ КРАДІЇВ ПО ГАРЯЧИХ СЛІДАХ ДВОМА ДІЛЬНИЧНИМИ ІНСПЕКТОРАМИ МІЛІЦІЇ.

Проблема вуличних кишенькових крадіжок залишається актуальною на даний час.

Власне, крадіжки з кишенів людей, сумочок, барсеток сьогодні є доволі частими випадками у кожному місті. Вся справа у тому, що поцупити будь-що із сумочки, чи кишені потерпілих, можна порівняно легко і швидко. Так звані «Карманіки» викрадають практично все, що потрапляє в поле зору злочинця, – викрадають сумки, барсетки, портмоне, мобільні телефони та інші речі.

Нещодавно правоохоронці м.Ізяслава затримали злочинців, які викрали гаманець. А відбувалося все так: посеред білого дня у людному місці, м. Хмельницький в районі- центра міста біля ТЦ «Либідь плаза» знаходились наші правоохоронці з Ізяславського РВ УМВС. Прибули вони до області всім складом сектором дільничних- інспекторів для чергового навчання з професійної підготовки працівників ОВС. По закінченні навчання перебуваючи біля місця скоєння злочину до них підбіг потерпілий і попрохав про допомогу. Він розказав обставини, які склалися, що в нього поцупили гаманець  в якому знаходилось 1600 грн та 2 кредитні карточки і вказав на 2-х чоловіків які вкрали у нього гаманець і стоять знімають гроші з банкомату який знаходився неподалік.

 Міліціонери довго не зволікаючи, одразу ж прийняли рішення затримати підозрюваних по гарячих слідах.

При затриманні, підозрювані-особи намагалися здійснювати опір працівникам міліції та заперечували свою  причетність до скоєного. Після затримання та проведення особистого огляду, у злочинців виявилися речі, які належали потерпілому.

Не дивлячись на невеликий досвід у правоохоронних органах міліції, дільничні інспектори міліції Ізяславського РВ УМВСУ: молодший лейтенант міліції Яковишин Юрій Олегович та ст. лейтенант міліції Чепелюк Сергій Аркадійович, не розгубилися та не упустили злодіїв. Після затримання злочинців, дільничними інспекторами міліції Ізяславського РВ УМВС було повідомлено слідчо-оперативну групу м.Хмельницького, яка  одразу ж  прибула на виклик та задокументувала факт крадіжки,  в ході чого їм були передані крадії.

Пам’ятайте: що миттєве звернення до міліції - запорука затримання злочинця.

Прогаяний час працює проти Вас.

Інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями Ізяславського РВ УМВС України в Хмельницькій області лейтенант міліції Х.С. Чепуліс

Переглядів: 568 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024