Неділя, 28.04.2024, 12:03
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Квітень » 15 » ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МІСЯЧНИК ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА
17:14
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МІСЯЧНИК ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ТОВАРИСТВА ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА УКРАЇНИ

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МІСЯЧНИК ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА

Місячник Червоного Хреста - одна із благодійних заходів провідної неурядової організації. Український Червоний Хрест — наймасовіша громадська благодійна організація, спрямована на підтримку інвалідів, самотніх хворих похилого віку, дітей-сиріт. Протягом років свого існування він прагне на національному та міжнародному рівнях запобігати людським стражданням , захищати людську гідність, підтримувати ідеали людства — потребу в милосерді, гуманізмі, допомозі одне одному.

18 квітня 2013 року виповнюється 95 років від дня заснування Товариства Червоного Хреста України. Це 95 років милосердя, доброти і співчуття. Сьогодні практично кожна людина, яку спіткало лихо, котра опинилась у скруті, може розраховувати на допомогу Червоного Хреста .

На обліку патронажної служби, що нараховує в області 121 працівника, знаходиться понад 6000 пацієнтів. Щорічно підопічним надається понад 300 тисяч медичних і 40 тисяч соціально-побутових послуг. В числі підопічних Червоного Хреста самотні громадяни похилого віку, інваліди, ветерани війни і праці, учасники ВВВ.

Щороку допомогу у різних її видах отримують понад 300-350 малозабезпечених громадян, в лікарні Червоного Хреста безоплатно проліковується 500-570 хворих. Банки одягу при міських, районних організаціях Червоного Хреста щоденно відвідують в середньому по 9-12 громадян для отримання одягу і взуття.

Крім медико-соціальної допомоги, Товариство проводить санітарно-профілактичну роботу, навчає населення навичкам надання першої допомоги, поширює донорський рух.

Організації Товариства Червоного Хреста України проводять роботу у напрямку сприяння органам місцевої влади у вирішенні гуманітарних питань за програмами - «Патронажна сестра» , «Розшук», «Молодь», «Червоний Хрест проти туберкульозу та СНІДу», «Перша допомога», «Надзвичайні ситуації», а також приймають участь у створенні недоторканих запасів па випадок надзвичайних ситуацій.

Товариство Червоного Хреста — неприбуткова добровільна гуманітарна всеукраїнська громадська організація, яка фінансується за рахунок членських внесків та благодійних пожертв.

Вартість однієї марочки помножена на тисячі громадян, що придбають її, дасть можливість надати допомогу одиноким хворим людям похилого віку, інвалідам, дитям -сиротам.

Підтримка малозабезпечених, найбільш соціально незахищених верств населення — це основна задача і органів влади і громадськості.

З метою привернення уваги суспільства до проблем цієї категорії громадян , поліпшення умов їх життя шляхом надання адресної матеріальної та натуральної допомоги щорічно в квітні проходить Місячник Червоного Хреста по залученню коштів, продуктів харчування, одягу, взуття, засобів гігієни.

В цьому році Місячник   проводитиметься з 1 квітня по 1 травня під гаслом «Сила гуманності».

У зверненні до подолян Товариство закликає керівників підприємств, організацій, комерційних структур, банків, медичних та навчальних закладів, окремих громадян, що не байдужі до чужого горя, приєднатися до дійової благодійної діяльності і допомогти Червоному Хресту у зборі коштів і речей першої необхідності для допомоги інвалідам ВВВ , дітям-сиротам, хворим на туберкульоз і СНІД та іншим вразливим категоріям населення.

Зігріймо добротою самотніх і немічних, старих і убогих. Адже, допомагаючи знедоленим, ми допомагаємо й собі, віддіаючі - збагачуємось. Приєднуйтесь до руху Червоного Хреста і творімо добро разом!

Наші реквізити:

р/р №26000.000250040, ЄДРПОУ 02940374, МФО 300023, ПАТ «Укрсоцбанк».

Адреса:

Переглядів: 421 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024