П`ятниця, 03.05.2024, 15:06
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Березень » 13 » Віктор Метельський: «На досягнутому не зупинимось»
16:25
Віктор Метельський: «На досягнутому не зупинимось»

Віктор Метельський: «На досягнутому не зупинимось»

    Напевно, важко знайти сьогодні більш важливу галузь у державі, ніж енергетична. Від неї залежить світло та тепло в наших оселях, стабільне функціонування промисловості, транспорту, зв’язку та соціальної сфери. Саме це робить професію електрика однією з найнеобхідніших та найпрестижніших.

Притримуються славних трудових традицій своїх попередників і працівники Ізяславського РЕМ. Підприємство веде свою історію з серпня 1965 року. На той час в районі працювала Мислятинська ГЕС, від електросистеми були включені в роботу підстанції «М’якоти» та «Ізяслав», від яких електроенергія подавалася споживачам міста і частково населеним пунктам району. Протягом 60-х — 70-х років проводилась поступова модернізація енергосистеми — велось широкомасштабне будівництво розподільчих мереж в селах району, встановлювались нові підстанції.
У 1997 році начальником Ізяславського РЕМ було призначено Віктора Антоновича Метельського, який на той час мав уже двадцятирічний досвід роботи на підприємстві від посади диспетчера до головного інженера. Віктор Антонович народився 1953 року на Красилівщині у сім’ї колгоспників. Свою трудову діяльність він розпочав ще у дитинстві, працюючи помічником комбайнера разом із батьком. У 1977 році разом із дружиною переїхав до Ізяслава, де і розпочав свою роботу в Ізяславському РЕМ на посаді чергового інженера-диспетчера. У 1994 році був призначений на посаду головного інженера, а за декілька років — керівником підприємства.
Цей період відзначається значною реконструкцією бази РЕМ. Відбудовано та розширено адмінбудівлю, поновлено та збільшено автотранспортне господарство — закуплені автомобілі, збудовано комплекс гаражів, заасфальтовано та огороджено територію РЕМ, комп’ютеризовано облік споживачів електроенергії та систему розрахунків, переведено базу РЕМ на автономне живлення. У 2002 році після реконструкції було введено в роботу Мислятинську ГЕС.
Наразі Ізяславський РЕМ налічує понад 20 тис. побутових та більше 500 юридичних споживачів електроенергії.
Віктор Метельський не лише виважений та професійний керівник. Він є ще й автором понад 120-ти раціоналізаторських пропозицій, за що неодноразово відзначався на всіх рівнях — від державного до місцевого. Під його керівництвом Ізяславський РЕМ став сучасним, високоорганізованим та ефективним підприємством. Тому й символічним стало те, що у серпні минулого року В. А. Метельського було занесено на районну дошку пошани «Кращі люди району».
Нагорода ця справедлива. Та ні Віктор Метельський, ні його колектив не спиняються на досягнутому. Як і раніше, головною метою ізяславських енергетиків залишається передача та надійне постачання електричної енергії споживачам. Поповнюється матеріально-технічна база, підвищується культура обслуговування населення, на високому технічному рівні відновлюються електромережі, модернізується діюче обладнання. Вагома робота здійснюється і у напрямку зменшення наднормативних витрат електроенергії, підвищується рівень надійності електропостачання.
Всього цього, за словами директора Ізяславського РЕМ ПАТ «Хмельницькобленерго» В. А. Метельського, не можливо було б досягти без чіткої та злагодженої роботи колективу — професіоналів із «золотими руками» та великим серцем. Віктор Антонович, користуючись нагодою, відзначає найкращих. Це бригади майстрів В. М. Чорного, Р. Р. Ковальського (М’якітська дільниця), В. Д. Бернадського (с. Нове Село). Безперебійну роботу машин та механізмів забезпечує транспортна служба під керівництвом майстра Ю. П. Муравського. Самовіддано працюють електромонтери О. П. Куций, Д. О. Погорільчук, водій автовишки В. І. Козак, диспетчерська служба під керівництвом Л. П. Дашка.
На завершення, хочеться побажати Віктору Антоновичу Метельському та всьому його колективу безаварійної роботи, впевненості у завтрашньому дні та вдячних споживачів.

Андрій Полєщенков.
Переглядів: 644 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024