Вівторок, 07.05.2024, 13:20
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2012 » Квітень » 30 » ВЕТЕРАНАМ — ПОСТІЙНУ УВАГУ І ТУРБОТУ!
11:27
ВЕТЕРАНАМ — ПОСТІЙНУ УВАГУ І ТУРБОТУ!

ВЕТЕРАНАМ — ПОСТІЙНУ УВАГУ І ТУРБОТУ!

 

   Нещодавно в області широко відзначили 25-річчя з часу утворення обласної ветеранської організації. Так, за ці роки для них, ветеранів війни і праці, зроблено чимало. Радують і останні ініціативи Президента та уряду. Їм, нашій славі і гордості, передбачаються чергові, як на мене, то й значні преференції — чимало грошову винагороду отримають до Дня Перемоги учасники бойових дій і війни. Передбачаються чергові надбавки інвалідам усіх груп війни, учасникам бойових дій.

   В області сьогодні — 340 тисяч ветеранів. На жаль, з кожним роком значно зменшується число тих, хто воював, виборював для нас свободу і незалежність — роки, хвороби беруть своє. Тому на перший план для всіх без винятку нас стає щоденна, а не лише на свята, інші визначні дати, турбота про тих, хто потребує і нашої спільної уваги, і конкретної помочі. Звернувся ветеран за чимось у сільраду, - відклади, керівнику, вбік усі інші нагальні справи, вислухай людину, допоможи її. Захворів фронтовик — зроби все можливе, щоб доправити того до лікарні, обласного госпіталю для них. Виори такому весною першочергово города, поможи в придбанні насіння, добрива, засобів хімзахисту рослин. Хіба це вже так накладно?

   В міру можливостей наша громадська організація теж співпрацює з ветеранськими колективами району. Якщо можемо, допомагаємо чимось цим людям вже похилого віку. Ось і в дні святкування річниці Перемоги 45 учасникам війни з Ізясловщини надамо допомогу продуктами харчування. Привітаємо їх теплим словом і цією увагою громадськості.

   В більшості сільських рад району, в самому райценрі до них, людей праці, учасників війни, ставляться з увагою та повагою. Але, це ні для кого не секрет, подеколи чомусь ігнорують їхні законні запити і вимоги. Давайте не допускати подібного. У роботі з ветеранськими організаціями, персонально з кожним фронтовиком, тим, хто все свідоме життя пропрацював на нашу Україну, мають значно активізуватися шкільні, учнівські організації. Давайте відродимо колишню традицію, коли за кожною домівкою ветерана були закріплені школярі, молодь. Не пропускаймо кожного дня народження цих поважних людей. Адже увага для них — то ліпше за будь — які ліки. Словом, пошановуймо усіх наших знаних людей постійно, без вказівок "зверху”, будь — якого примусу. Це наш головний синівський обов'язок.

   І, користуючись нагодою, від усього серця вітаю наших фронтовиків з Днем Перемоги. Щастя, здоров'я, довгих вам літ життя. Ми любимо і поважаємо вас!

 

 

Анатолій Артемчук 

ГО "Українська ініціатива”

artemchuk.info

Переглядів: 506 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024