Неділя, 05.05.2024, 07:18
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Липень » 25 » В дитячому-оздоровчому таборі «Світанок» проведено навчання щодо запобігання нещасних випадків на воді та запобігання виникнення пожежам.
10:46
В дитячому-оздоровчому таборі «Світанок» проведено навчання щодо запобігання нещасних випадків на воді та запобігання виникнення пожежам.

12 липня в дитячому-оздоровчому таборі «Світанок» в с. Білогородка за участю працівника відділу пожежної безпеки ГУ ДСНС України у Хмельницькій області В. Федоровського, начальника відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської РДА Р. Конончука та працівників Ізяславського районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, було проведено навчання дітей та працівників табору щодо запобігання нещасних випадків на воді та запобігання виникнення пожежам. З метою зробити візит якомога цікавішим та ефективнішим, під час проведення інструктажів було залучено пожежний автомобіль, аварійно-рятувальне обладнання та механізми, засоби захисту органів дихання та шкіри та прилади для вимірювання природного фону радіоактивного забруднення.

     Метою акції стало привернення уваги дітей до проблем забезпечення пожежної та техногенної безпеки в державі, роль усіх служб в цій роботі; зміна ставлення дітей до власної безпеки; навчання дорослих і дітей правилам пожежної безпеки, навичкам діяти індивідуально та колективно під час виникнення пожежі та в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях; популяризація серед дітей і молоді здорового й активного способу життя.

     В ігровій та доступній формі представники Ізяславського районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області навчали дітей правилам безпечної поведінки в різних життєвих ситуаціях. На майданчику відвідувачам було запропоновано пройти ряд випробувань: навчитися гасити полум’я за допомогою вогнегасника, проведення евакуації дітей із спального корпусу ДОТ «Світанок», шляхом розгортанням бойової ланки пожежників-рятувальників та умовним гасінням пожежі спального приміщення.

     Під час проведення заходів в ДОТ «Світанок» було відмічено високу підготовку працівників та керівництва дитячого закладу, не аби які організаторські якості та високий рівень професіоналізму оздоровчого табору - саме завдяки їм діти були зацікавлені та брали активну участь у проведенні навчань, а також отримали листівки, як поводити себе у разі виникнення надзвичайної ситуації. Сподіваємося, що проведення таких навчань, стане першим кроком у зміні ставлення дітей до власної безпеки та зробить відпочинок ще приємнішим та цікавішим.   

 

Начальник Ізяславського районного сектору

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

А. Гошовський

Переглядів: 418 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024