Неділя, 05.05.2024, 12:46
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2012 » Вересень » 26 » Урядом створено Чорнобильські комісії
13:23
Урядом створено Чорнобильські комісії

Урядом створено Чорнобильські комісії

16 липня 2012 року Кабінетом Мніністрів ухвалено постанову № 685 «Про комісії з визначен­ня даних про заробітну плату (грошове забезпечення), одер­жану особою за роботу (служ­бу) в зоні відчуження в 1986— 1990 роках». Такі комісії допома­гатимуть інвалідам-ліквідато­рам аварії на ЧАЕС, колишнім військовослужбовцям отрима­ти довідку про заробіток у зоні відчуження в уже ліквідованих військових частинах для приз­начення належних їм пенсій. 

 Як громадянин може от­римати довідку про зарплату? Якщо військову частину, інше військове формування, тощо, ліквідовано без правона­ступника, особа має звернутися з письмовою заявою щодо видачі довідки про заробітну плату в регіональну комісію, створену  при обласних військових комісаріатах, територіальних органах Міністерства внутрішніх справ, надзвичайних ситуацій та регіональних орга­нах СБУ.  Регіональна комісія на підставі поданих документів протягом місяця з дати реєстра­ції заяви ухвалює рішення про достатність підстав для видачі довідки про заробітну плату. Рішення комісії оформляють протоколом.  Протягом п'яти робочих днів після підписання протоколу засідання комісії заявникові видають завірену печаткою довідку про заробіт­ну плату, яка є підставою для того, щоб органи Пенсійного фонду розглядали питання здійснення перерахунку пенсії. Якщо підстав для видачі довід­ки про зарплату немає, то копію рішення комісії протягом тижня надсилають заявникові із зазначенням причин відмови.

У комісію треба подати  копії перереєстрованого посвідчен­ня учасника ліквідації наслідків ава­рії на Чорнобильській АЕС категорії 1 та вкладки до нього (надавши ори­гінали); розрахункової книжки (грошо­вого атестату) осіб рядового й начальницького складу, або трудової книжки особи, роздаткових відомо­стей про виплату грошового забез­печення або картки розрахунку виплати грошового забезпечення за основним місцем служби військово­службовців, або інші дані про нарахуван­ня грошового забезпечення (за на­явності). Якщо немає цих докумен­тів, слід подати завірений у визначе­ному порядку витяг з особової спра­ви про присвоєні військові (спе­ціальні) звання та про відбування військової служби; довідки про періоди служби (виконання робіт), яку видали війсь­кова частина (підприємство) або Галузевий державний архів Мінобо­рони для військовослужбовців, осіб рядового й начальницького складу; довідки Галузевого державно­го архіву СБУ, інших галузевих архівів та архівів територіальних органів центральних органів виконавчої влади, центральних архівів та їх філій, Міністерства оборони Російсь­кої Федерації, витягу із журналу облі­ку виїздів у зону відчуження, у яких зазначено дні виїзду на об'єкти (у населені пункти) зони відчуження( за наявності);  колективного договору або положення про оплату праці та пре­міювання, що були чинними на під­приємстві у відповідний період (із зазначенням умов, показників і роз­мірів преміювання (у відсотках та карбованцях), умов і режиму роботи підприємства та заявника (із зазна­ченням змін, підсумованого обліку робочого часу та облікового періо­ду) і фактичної оплати праці, наказів по підприємству, інших документів заявника (за наявності).

Копії документів мають завірити підприємства, установи та організації, у яких збері­гають оригінали цих документів.

 

                                Управління Пенсійного фонду України  в Ізяславському районі

Переглядів: 480 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024