Вівторок, 30.04.2024, 03:49
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Серпень » 16 » Трудові будні дільничного інспектора міліції
11:40
Трудові будні дільничного інспектора міліції

Трудові будні дільничного інспектора міліції

Вже традиційно склалося, що саме дільничні інспектори міліції першочергово є уособленням образу працівника міліції. За вчинками та роботою дільничного, громадяни оцінюють діяльність правоохоронних органів загалом. І вірно, коли говорять, що дільничний - це "народний міліціонер".

Їх моральні вимоги завжди втілюються в конкретних справах людей.

Наші міліціонери завжди поважають та захищають права і свободи людей; виховують в собі почуття гордості за свою країну, її народ, історію і культуру; у своїй роботі неухильно керуються законодавством України, завжди ставляться до громадян справедливо, доброзичливо, неупереджено, з почуттям поваги до їх гідності.

Повсякчас є готовими до надання людям допомоги і захисту в межах службових повноважень та виходячи з загальнолюдських морально-етичних позицій.

Будь-яка проблемна ситуація, будь-який конфлікт, будь-яке правопорушення не повинні пройти повз них. На кожен сигнал потрібно вчасно відреагувати.

У службових та позаслужбових стосунках з людьми, в особистій поведінці є зразком чесності, чемності, тактовності і внутрішньої дисциплінованості.

Серед основних обов’язків дільничних інспекторів – профілактика злочинів, особливо серед молоді, бо саме в цьому віці найлегше зіпсувати собі подальше життя. Вони часто відвідують школи та інші навчально-виховні заклади, особливу увагу приділяють дітям з неблагополучних сімей. У таких підлітків життя складається не найкращим чином, тож головним завдання наших правоохоронців – не дати їм скотитися у прірву.

Отже, кожний день у дільничних інспекторів вдоволь справ, які повсякчас чекають на них, а вони з гордістю ідуть їх вирішувати, тому що вважають, що це їх обов’язок перед державою і суспільством.

 

інспектор по роботі з населеннямі громадськими формуваннямиІзяславського РВ УМВС України в Хмельницькій області лейтенант міліції Х.Чепуліс

Переглядів: 409 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024