Понеділок, 06.05.2024, 20:03
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2011 » Серпень » 1 » ТОВ «РМЗ Білогір’я»
18:05
ТОВ «РМЗ Білогір’я»

ТОВ «РМЗ Білогір’я»

           

    ТОВ"Ремонтно-механічний завод Білогір’я» засновано в 2006 році на базі Білогірського ремонтно-механічного заводу. В наявності є відповідна матеріально-технічна база, яка включає будівлі і споруди, обладнання для обробки металів. Основним видом діяльності при створенні товариства було надання послуг по зварюванню теплообмінників до газових котлів «Проскурів-Термо», «Атон», компенсаторів на теплові мережі. Для цього ми організували робочі місця для зварників, виготовили випробовуване обладнання і почали працювати.

  В 2008 році в зв’язку з різкими змінами у економіці країни, підвищенні цін на газ було прийнято рішення про розробку економного екологічного твердопаливного газогенераторного (піролізного) котла і впровадження його у виробництво.

 Зараз виготовляємо котли КСВОГГТ (БілЕко) -12,5;20;40;50;100 потужністю 12,5-100квт. для обігріву приміщень від 80 кв. м до 1000кв. м. за ціною від 7500 грн. Ці котли можуть працювати на одній закладці палива від 4 до 12 годин і навіть довше. Зрозуміло, час їх роботи вимірюється в широких межах в залежності від багатьох факторів, а саме: температури на вулиці, необхідної температури в приміщенні, ступеня утеплення будинку, виду та вологості палива, а також від того, наскільки правильно спроектована і змонтована система опалення.

 На початку 2011 року освоєно і введено у виробництво котел прямого горіння БілТерм ( дрова, вугілля) різних потужностей, пічки-кам’янки для бань, бойлери непрямого підігріву 80-1000л, які можна підключати до наших котлів або до існуючих систем опалення.

    Газогенераторні котли БілЕко КСВОГГТ призначені для економного обігріву приміщень від 80 до 1000 кв. м., працюють, як на деревному паливі — дровах, відходах деревини, брикетах, так і на альтернативному паливі — тирсо брикети, інші види біомаси.   Унікальна конструкція котлів і новий ефективний спосіб спалювання деревини кардинально відрізняються від простих котлів.    Котли працюють на відходах деревини за технологією двоступеневого спалювання, при якій відбувається приблизно 80% піролізного спалювання (термічного розкладання деревини, в ході якого всі продукти згорання палива перетворюються на газ) і 20% класичного опалювання. Піролізний газ, який виділяється з тліючої деревини, акумулюється під аркою камери спалювання і за рахунок тяги газоходу проходить вниз через розжарене паливо, змішується з вторинним повітрям і спалюється при високій температурі. Спеціальна конструкція котлів дозволяє ефективно спалювати відходи деревини більшої вологості — до 40%. Можливе спалювання на розжареному шарі деревного вугілля змішаних відходів деревини високої вологості і різної форми (для кращої продувки повітрям). Максимальну потужність і меншу витрату палива можна отримати при спалюванні деревини після природної підсушки до 20% вологості. Вартість піролізного котла на твердому паливі і відходах деревини значно більша, ніж на встановлення газового котла, однак за рахунок дешевого палива кошти окуповуються вже у продовж першого опалювального сезону. ККД досягає до 88%.

 На заводі виготовляють не тільки котли, а й  дитячі майданчики, кузови до вантажних автомобілів, ящики для сміття, ковані вироби, дешеві металічні огорожі, проводять загальні механічні операції, надають послуги по зварюванню теплообмінників до газових котлів, деталей до теплових магістралей (осьових сільфонних компенсаторів, опор).

   На сезоні роботи виробництво потребує допоміжних зварювальників. На даний момент на виробництві працює до двадцяти працівників, віком від вісімнадцяті до двадцяти п’яти років. Котли користуються попитом по всій Україні, розповів директор ТОВ"Ремонтно-механічний завод Білогір’я»  Охремов Василь Станіславович.

Долян Зоя

Переглядів: 1306 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024