Вівторок, 07.05.2024, 14:38
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2012 » Квітень » 2 » Щоб не виникали протестні моменти
12:18
Щоб не виникали протестні моменти

Щоб не виникали протестні моменти


      Що не кажіть, а найближчою для вас, мешканців району, є ваша, районна влада. І,зізнаюся, приємно щоразу бачити, що райдержадміністрація, районна рада, керівники інших районних організацій в силу своїх можливостей намагаються все робити, щоб  жителям району жилося ліпше, краще здійснювалися всі їхні запити. Так, життя  наше сьогодні ще непросте, проблеми є в кожному практично селі, та й в самому райцентрі їх вистачає. Але коли діяти усім конкретно, як кажуть, на кінцевій результат, - багато з них можна вирішити успішно. 
          І вони вирішуються. Там, дивись, відкрили новий магазин, поремонтували дорогу, вирішили питання з автобусом, обладнали нові робочі місця.
           Нині головна турбота хліборобів району– успішно провести весняні польові роботи.  Ставиться конкретне завдання – за десять-дванадцять робочих днів. Вважаю, що для цього у наших хліборобів є всі можливості. І майбутній, вже сказати б, жнивний результат,  буде не гіршим торішнього.
         Відрадно, як на мене, й те, що район, це  а це теж, вважаю, заслуга місцевої влади, тривалий час не потрясають ніякі протестні моменти-  ваші трудівники,  це давно відомо, звикли працювати,  а не балакати – мітингувати. Але настрій людини – це річ хистка, лиш щось не так – тягне її на якийсь протест,  супротив тощо. І подібне дуже часто трапляється  через незадовільну поінформованість людей. Що їх  найбільше нині хвилює? Чи створюватимуться в районі нові робочі місця? Якими ось вже  весною будуть їхні зарплати, пенсії,  як поліпшуватимуться усі соціальні пакети, медобслуговування, успішне і ефективне научання скрізь  їхніх дітей тощо. Тому представникам місцевої влади  треба  ще ефективніше  проводити  роз'яснювальну роботу в трудових колективах, серед сільського населення, пенсіонерів. Зараз, вважаю,  необхідно толком донести людям, хто з них вже в травні отримає додаткову сотню гривень до своєї  пенсії. Роз'яснити,  переконати, що не будуть тотально закриватися малонаповнені школи. Що перестануть  необдумано згортати сільську медицину, а будуть лише розумно упорядковувати її. Хоча, якщо чесно, то тут є питання.
         Днями президент, виступаючи на з'їзді ветеранів України, ще раз твердо пообіцяв, що урядовці розгорнуть серйозну роботу по поверненню, хоч і  частковому, вкладів колишнього Ощадбанку СРСР. Він  також  чітко мовив, які категорії ветеранів до найближчих  пам'ятних дат отримають разові, зазначу, що  солідні грошові винагороди. Що позитивного чекає людей похилого віку в найближчій перспективі. Все це теж треба чітко роз'яснити людям. І тоді вони ще більше розумітимуть усі дії влади. А коли так, то будуть не супротивитися їй, а багато в чому підтримувати.

                                                                                                             

      А. АРТЕМЧУК,
                                                                                                     голова ради ГО "Українська ініціатива"
                                                                                                        artemchuk.info

Переглядів: 450 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024