Неділя, 05.05.2024, 20:09
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Червень » 25 » Розшук
18:33
Розшук
Розшук
Кримінально-виконавча інспекція - це основна ланка у структурі державних органів, яка здійснює контроль за виконанням покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, і виконує із засудженими роботу, спрямовану на формування у них правослухняної поведінки, яка відповідає суспільним нормам і інтересам. В суспільстві завжди знайдуться такі люди, які з певних причин не хочуть або не можуть жити за встановленими нормами от і стають на шлях правопорушень та злочинів. Суспільство вимушено реагувати на такі прояви поведінки і карає правопорушників та злочинців у встановлений Законом спосіб. 
Виконання вироків судів, щодо осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі в Ізяславському районі здійснює кримінально – виконавча інспекція. Діяльність кримінально-виконавчої інспекції спрямовується на виконання покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, та здійснення контролю за поведінкою осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням. Також працівники цієї служби ведуть облік осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням, та звільнених від відбування покарання вагітних жінок і жінок, які мають дітей віком до трьох років.
У разі зникнення засудженого з постійного місця проживання без відома органів кримінально-виконавчої служби працівниками інспекції проводяться першочергові розшукові заходи.
Зниклою з місця проживання визнається засуджена особа, місцезнаходження якої не встановлено протягом 30 днів у результаті проведення інспекцією початкових розшукових заходів.
Якщо протягом указаного терміну місцезнаходження засудженої особи не встановлене, то працівник інспекції передає усі необхідні матеріали до органів внутрішніх справ для здійснення подальшого розшуку засудженої особи вже працівниками міліції.
На даний час в Ізяславському районному підрозділі Ізяславського міжрайонному відділі кримінально-виконавчої інспекції перебуває 128 осіб. В цілому більшість осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, усвідомлюють надану їм можливість реабілітуватись та повернутись в суспільство законослухняним громадянином не допускають порушень порядку відбування покарання, виконують обов’язки встановлені судом, проте залишається ще ряд засуджених, які вперто не бажають стати на шлях виправлення та злісно ухиляються від відбування покарання. Ухиленням також вважається зникнення засудженої особи з постійного місця проживання з метою не відбуття кримінального покарання, чи не виконання обов’язку покладеного на засудженого судом, в зв’язку із чим дана особа оголошується у розшук.
На сьогоднішній день в розшуку в Ізяславському районному підрозділі Ізяславському міжрайонному відділі кримінально-виконавчої інспекції знаходиться 5 осіб.
У разі будь якої інформації стосовно можливого місця перебування даних громадян просимо Вас повідомити в Ізяславський районний підрозділ Ізяславського міжрайонного відділі кримінально-виконавчої інспекції у Хмельницькій області за тел.(03852)4-20-99 або 4-08-57.

Переглядів: 483 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024