П`ятниця, 03.05.2024, 06:45
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2012 » Січень » 20 » Р І Ш Е Н Н Я № 12 дев'ятнадцятої сесії Ізяславської міської ради 6 скликання
10:10
Р І Ш Е Н Н Я № 12 дев'ятнадцятої сесії Ізяславської міської ради 6 скликання

ІЗЯСЛАВСЬКА МІСЬКА РАДА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я  12

дев'ятнадцятої   сесії Ізяславської міської ради 6 скликання

від 29 грудня 2011 року

Про внесення змін до Положення про порядок надання земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території м. Ізяслава

Керуючись ст.12 Земельного кодексу України, ст. 25, 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Законом України "Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ і деяких інших осіб та їх соціальний захист", Ізяславська міська рада

в и р і ш и л а : 

1. Внести зміни до Положення про порядок надання земельних ділянок громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна земельна ділянка) на території м. Ізяслава.

1.1 Пункт 1. Положення доповнити реченням наступного змісту: "Право на одержання земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд має один із членів подружжя".

1.2 Пункт 2.2. Положення доповнити словами: "Ветеранам Державної кримінально-виконавчої служби Україн".

1.3 Пункт 7 Положення викласти у новій редакції:

"7. Не мають права на відведення земельної ділянки для здійснення індивідуальної забудови житла фізичні особи:

- які скористалися правом безоплатного отримання земельної ділянки;

- яким або одному із членів подружжя раніше були виділені земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території м. Ізяслав. Не відноситься до випадків, якщо громадянин або член подружжя відмовився від користування раніше виділеною земельною ділянкою шляхом повернення вільної незабудованої земельної ділянки;

- які або один із членів подружжя мають на праві власності земельну ділянку, набуту на підставі цивільно-правових угод, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території м. Ізяслав".

2. При прийнятті рішення про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) одному із подружжя, члени якого вже перебувають на обліку на одержання земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), інший знімається з обліку на підставі цього ж рішення.

3. Повідомити членів подружжя, які перебувають на обліку на одержання земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та які подали заяви на одержання земельних ділянок для будівництва житлового будинку, про необхідність визначитись протягом десяти днів з дня надіслання повідомлення щодо того, кому із членів подружжя (чоловіку чи дружині) надавати дозвіл на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. У разі не надання відповіді від подружжя у встановлений строк, дозвіл надається першому у черзі (у випадку перебування подружжя на обліку) та тому, чия заява зареєстрована раніше у журналі реєстрації пропозицій, заяв і скарг громадян.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань управління власністю територіальної громади, землеустрою та приватизації (голова комісії Петренко О. В.)

 Міський голова                              В.С.Паньковський

Переглядів: 439 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024