Неділя, 05.05.2024, 18:44
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2012 » Вересень » 17 » Протипожежний захист закладів культури на селі – пріоритетний напрямок у роботі.
12:25
Протипожежний захист закладів культури на селі – пріоритетний напрямок у роботі.

Протипожежний захист закладів культури на селі – пріоритетний напрямок у роботі.

 Стабільний розвиток країни і розвиток культури – взаємопов’язані процеси. Тому на сучасному етапі одним із ключових факторів соціально-економічного зростання нашої держави повинна стати культура, фундаментом якої є народна, насамперед, сільська культура.

  В наш час саме клубні заклади в багатьох сільських населених пунктах залишаються єдиними осередками, що задовольняють культурно – дозвільні потреби сільських трударів і є традиційними центрами з розвитку народної творчості. Завдяки взаємодії всіх рівнів влади, громадських ініціатив вдалося в цілому зберегти сільську мережу клубних закладів.

  Питання діяльності закладів культури на селі сьогодні – серед пріоритетів у роботі органів державної влади, місцевого самоврядування.Необхідно також зазначити, що у жовтні поточного року в будинках культури, сільських клубах будуть знаходитись виборчі дільниці. А, отже, пожежна та техногенна безпека повинні відповідати всім вимогам.

  Із 1080 клубних закладів, які знаходяться на території Хмельницької області, 460 обладнані приладами пічного опалення. На даний час спеціалізованими підприємствами проводяться обстеження обстежень та ремонт приладів пічного опалення.

  Представниками Ізяславського РВ Управління Держтехногенбезпеки у Хмельницькій області регулярно проводяться перевірки стану пожежної та техногенної безпеки закладів культури.

  Перевірками встановлено, що стан протипожежного захисту більшості клубних закладів знаходиться в задовільному стані. В вищезазначених будівлях замінено пошкоджено електричну мережу, приміщеннязабезпечено первинними засобами пожежогасіння. Із працюючим персоналом клубних закладів проводиться інформаційно-роз'яснювальна робота з метою обізнаності щодо дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки, основних загроз, які можуть загрожувати життю та здоров’ю населення.

Ізяславський РВ Управління Держтехногенбезпеки у Хмельницькій області звертається до керівників клубних закладів:

Звертайте пильну увагу на дотримання вимог безпеки, проводьте роз’яснювальну роботу серед громадян, які перебувають у ваших закладах. Пам’ятайте, що за кожним не усуненим порушенням стоїть життя людини!

 

 

Ст. інспектор Ізяславського РВ

Управління Держтехногенбезпеки

у Хмельницькій області

Гошовський Андрій

Переглядів: 497 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024