Неділя, 28.04.2024, 23:16
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Вересень » 23 » ПРОФІЛАКТИЧНІ РОБОТИ ДІЛЬНИЧНОГО ІНСПЕКТОРА МІЛІЦІЇ З УЧНЯМИ!
12:19
ПРОФІЛАКТИЧНІ РОБОТИ ДІЛЬНИЧНОГО ІНСПЕКТОРА МІЛІЦІЇ З УЧНЯМИ!

ПРОФІЛАКТИЧНІ РОБОТИ ДІЛЬНИЧНОГО ІНСПЕКТОРА МІЛІЦІЇ З УЧНЯМИ!

    

Міліцією спрямовуються всі зусилля по профілактиці дитячих правопорушень.

З метою попередження та профілактики вчинення неповнолітніми злочинів та правопорушень  у загальноосвітніх школах міста та району співробітники міліції проводять профілактичні бесіди із школярами.

20.09.2013 року дільничним інспектором міліції лейтенантом міліції Кравцем  Олександром Володимировичем спільно з т.в.о. О/у КМСД старшим лейтенантом міліції С.М. Біланом та інспектором Ізяславської КВІ Булаєвським А.О. було відвідано вихованців Плужнянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернат, де  проведено зустріч з  директором школи-інтернат, педагогічним колективом навчального закладу, а також дітьми різної вікової категорії, де педагогів школи ознайомлено із проблемами, що існують на даний час в підлітковому середовищі, а також про стан криміногенної ситуації серед цієї категорії дітей та про наслідки втягнення неповнолітніх у злочину діяльність, наркоманію, бродяжництво, жебракування, втеч з шкіл – інтернат закладів.

Дана зустріч проводилась з учнівським та педагогічним колективом в рамках проведення у школі декади правових знань та профілактики правопорушень. Як відмітив міліціонер: «побачивши людей в погонах, безтурботні, щирі  діти одразу зібрались і уважно слухали правоохоронців».

Було проведено бесіду серед дітей на тему: «Недопущення скоєння протиправних дій в приміщенні», поводження під час навчально-виховного процесу», проведено індивідуальну бесіду з учнями схильними до втеч та правопорушень: «про недопущення самовільного залишення учнями навчального закладу та його наслідки».

У розмові з дітьми було наголошено на тому, що і надалі найбільш поширеними правопорушенням серед неповнолітніх залишаються крадіжки мобільних телефонів.

Дільничний інспектор міліції спільно з  т.в.о. О/у КМСД Біланом С.М. розповіли про відповідальність яку підлітки понесуть у разі прогулу занять у школі, а також навели приклади поставлення на облік до дитячої кімнати міліції школярів, які займалися крадіжками у своїх однокласників. Щоб уникнути подібних неприємностей правоохоронці застерегли та суворо наказали дітям вести себе чемно і не порушувати дисципліни та закону. Крім того працівники міліції оголосили про творчий конкурс Міністерства внутрішніх справ: «Напиши лист міліціонеру», в якому можуть брати участь усі бажаючі діти. На переможців чекатимуть цінні подарунки.

По закінченню зустрічі працівники установ міліції та КВІ звернули увагу дітей на недопущення фальшивих викликів міліції, швидкої та МНС, оскільки за кожен такий випадок  можна понести відповідальність.

Після проведення бесіди з учнями Плужнянської школи-інтернат, колектив школи-інтернат подякував працівникам міліції та інспектору КВІ за профілактику злочинності серед неповнолітніх. Маємо надію, що вислухавши працівників міліції та інспектора по КВІ, малолітні та неповнолітні хлопці задумаються над наслідками які можуть виникнути з ними, а це й бродяжництво, крадіжки, а далі інші дії які можуть привести їх до порушення закону та позбавлення волі.  Вони пообіцяли не покидати територію школи – інтернат без нагляду,  звертатись до вихователів  за порадою, оскільки не у кожного з таких дітей  є  сім’ї.

Поряд з виховною роботою Ізяславські правоохоронці систематично проводять рейди з виявлення підлітків, які вчиняють адміністративні правопорушення або злочини.

«Ми робимо все можливе для того, щоб діти бачили в правоохоронцях своїх захисників і старших наставників», – відмітив дільничний інспектор міліції Плужнянської сільської ради лейтенант міліції Кравець Олександр Володимирович, - «адже правопорушення краще попередити, ніж потім неповнолітнім чи їх батькам відповідати за скоєне, не кажучи вже про можливі непередбачувані наслідки таких дій» - додав правоохоронець.

 Інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями Ізяславського РВ УМВС України в Хмельницькій області лейтенант міліції   Х. Чепуліс

Переглядів: 2111 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024