Понеділок, 06.05.2024, 15:02
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2012 » Листопад » 23 » Нічні перевірки закладів медецини
19:34
Нічні перевірки закладів медецини

Нічні перевірки закладів медецини

  З початку року в Ізяславському районі та м. Ізяслав зареєстровано 33 пожежі, у вогні загинуло 3 чоловік.

З настанням осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду зростає загроза виникнення пожеж. Як правило, вони супроводжуються значними матеріальними збитками, загибеллю людей , отримання травм, знищення будівель, пошкодження обладнання та техніки. Найбільша кількість таких пожеж виникає внаслідок неналежної організації протипожежного захисту цих об’єктів: порушення правил влаштування та експлуатації електрообладнання, пристроїв вироблення тепла та пічного опалення, недотримання технології та протипожежного режиму, необережного поводження з вогнем та низької виробничої дисципліни.

З метою запобігання та виникнення пожеж у закладах медицини 15 листопада працівниками Ізяславського районного відділу Управління Держтехногенбезпеки у Хмельницькій області були проведені планові нічні перевірки щодо дотримання протипожежних заходів, знання обов’язків чергового персоналу у нічний час. За результатами перевірки було встановлено що черговий персонал свої обов’язки знає добре, володіє інформацією про стан та кількість хворих. Також викликають занепокоєння питання що заклади медицини не забезпечені в повній мірі первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками, пожежними щитами), відсутня протипожежна сигналізація, не проводиться обробка дерев’яних конструкцій покрівель горищ вогнезахисною обробкою, відсутні заміри опору ізоляції електромережі, не всі будівлі обладнані пристроями блискавко захисту.   

Отже, слід пам’ятати, що вогонь не зважає на причини. Тому спитає з кожного, щодо дотримання вимог пожежної безпеки, а особливо у закладах медецини.

Незважаючи на всі негаразди необхідно зробити все можливе, щоб забезпечити протипожежний закладів освіти в осіньо-зимовий період.

  

Ізяславський РВ Управління Держтехногенбезпеки

у Хмельницькій області

Переглядів: 459 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024