П`ятниця, 03.05.2024, 06:11
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Травень » 13 » Неправильне положення зубів і співвідношення щелеп виникає в результаті багатьох причин.
11:44
Неправильне положення зубів і співвідношення щелеп виникає в результаті багатьох причин.

     Неправильне положення зубів і співвідношення щелеп виникає в результаті багатьох причин. Спадковість,генетично обумовлені аномалії,порушення розвитку прорізування зубів, шкідливі звички:смоктання пальця,тривалий період смоктання соски,травми,рахіт і т.д. Навіть .якщо у Вас з народження правильний прикус з віком він може змінитися. Пародонтит-це захворювання при якому зв’язка зуба стає слабкою і не може вже утримувати зуба і він зміщується. Якщо Вам видалили зуб і Ви своєчасно не замістили дефект в зубному ряду за допомогою протезування,будьте готові,що сусідні зуби будуть переміщуватись в сторону відсутнього зуба,тому що природа не терпить пустоти

З розвитком цивілізації всі ці проблеми загостюються-причина все більш легка м’яка їжа,яка не до навантажує щелепний апарат.

Сьогодні більш 80% людей мають порушення прикусу. Тому вчасно звернувшись до лікаря-ортодонта можна заздалегідь зупинити ці порушення.

Консультація ортодонта  необхідна  вже з трьох років.

  У віці 4-6 років виникає підготовка до заміни молочних зубів на постійні. В цей період дитина повинна також огляд у лікаря-ортодонта.

Наступний візит-в 7 років,коли прорізались 4 постійних моляра і 8 передніх зубів. На цьому етапі оглядають,як формується прикус постійних зубів. Лікар в цей період може призначити корекцію прикусу знімними апаратами. В 9 років при необхідності проводять пластику вуздечки верхньої губи. В 12 років у дитини повністю прорізались постійні зуби,але активний ріст лицьового скелету ще продовжується,Тут лікування проводиться на незнімній апаратурі /брекетами .Безперечно прорізування зубів може проходити як раніше так і пізніше вказаного віку,що також вважається нормою.

                                                                                                                             Лікар-ортодонт

                                                                                                                             Медичний центр

            Лисенко Л. П.
Переглядів: 444 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024