Понеділок, 06.05.2024, 10:15
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2012 » Березень » 27 » Made in «СВОБОДА»…або «суперакція» в Теофіполі.
10:22
Made in «СВОБОДА»…або «суперакція» в Теофіполі.

Made in «СВОБОДА»…або «суперакція» в Теофіполі.

 25 березня 2012 в Теофіполі та в селищі цукровиків пройшла колона (акція) прихильників ВО «Свобода» під гаслами: «Депутат-поклади мандат!», «Геть зрадників!», «Геть «тушок»! «Депутата обласної Ради….за грати!», «Зека-геть!»,та інше-стандартний «акційний» набір ВО «Свобода». Марш дійсно був яскравий: з прапорами,барабанами та іншими атрибутами,молодь вигукувала «акційні» гасла, тільки активісти ховали «обличчя» за масками,чи то боялися,чи соромились а може «придумали» собі імідж на кшталт «анонімус»-так мабуть безпечніше…

       Місцеві прихильники тушувалися, а «акційні» горлопанили, як на розпродажі,вони ж на виїзді, їх не цікавить приватна власність, громадський порядок та думка громадян ,які проживають в Теофіполі. Коли запитали одного із учасників пікету-.. « чому пікітуєте?...що такого зробив цей депутат?,- відповідь була «акційна»: «..нам і не потрібно знати, ми за Україну! ».

     Організаторам подібних «акцій» треба поважати Україну та громадян, які в ній проживають, адже будівлю, яку пікетували в селищі цукровиків – дарма, і мешкають там зовсім інші люди, а депутат проти якого замовили дану «акцію» давно не має ніякого  відношення до того помешкання. Як сказали сусіди: « … шкода , що господарів не було вдома, а то б ті барабани опинилися на головах у крикунів, а бройлерів засунули б їм в дупи …» але добре,що закінчилось все мирно, що провокація не переросла в щось більш непристойне, адже це так « по акційному», так « по українському»…Дуже добре, що хмельницькі «Свободівці» побували в Теофіполі,тепер вони знають де є в області таке прекрасне містечко. Дуже добре,що молодь гуртується в громадські об*єднання, але прикро за неї-за нашу українську молодь, яку використовують, а потім розпродають на різних «акціях»…

Запам*ятайте:«Свобода» і Воля  -це різні речі та інші поняття,не треба цим спекулювати, адже ВО «Свобода» сама made in Ukraine.

На рахунок «акції на замовлення»-це факт. Мотузка в*ється з засідання останньої сесії Хмельницької обласної Ради і не тільки. Всі помірковані громадяни добре знають, що таке «акція на замовлення» від СБУ,прокуратури та інших структур для людей які працюють в нашій державі та ведуть бізнес і ганьба керівникам ВО «Свобода» в Теофіполі та Хмельницькому які перекручують події на свою користь. Але досить про депутата. Давайте краще порівняємо,що зробив цей громадянин для Теофіполя та Теофіпольського району і що Теофіпольська ВО«Свобода»…,шкода , «свободівцям» нічого представити для порівняння. Не ховайтеся на форумах поважних інтернет-видань (http://forum.pravda.com.ua/read.php?2,212075054,212075054,quote=1#REPLY) , кажіть відверто-від себе,а не в тіні «прес-служби»: (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/028817/ ) сором стояти за спинами юрби.Не перебільшуйте чисельність та важливість провокаційної акції,резонансу не вийшло,а громадський осуд був направлений саме на вашу ходу і цьому є підтвердження. Бройлерів можна було б приготувати та передати безхатькам в Хмельницькому,а в Теофіполі на цукровому заводі нагодувати безхатніх тварин(яких постійно підкидають несвідомі громадяни,а молодь знущається над тваринами),тоді була б користь від заходу влаштованого ВО «Свобода»,а так господарям прийшлося прибирати сміття за «свободівцями». Не судіть і не будете самі засуджені,не лийте бруд собі під ноги, адже далеко не всі поділяють вашу думку та наміри.

  З повагою до всіх громадських об*єднань,які дійсно вступили в боротьбу з свавіллям чиновників та депутатів різних рівнів,з політичними горлопанами та наслідками їх дій.

Далі буде…

Автор: Остап Правило

Переглядів: 550 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024