Неділя, 05.05.2024, 15:04
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2012 » Вересень » 18 » Хмельницький: рятувальники відзначили професійне свято
12:27
Хмельницький: рятувальники відзначили професійне свято

Хмельницький: рятувальники відзначили професійне свято

     

14 вересня у гарнізонному клубі Територіального управління Міністерства надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області відбулися урочистості з нагоди професійного свята – Дня рятівника. З вітальним словом до колег звернувся начальник Територіального управління генерал-майор служби цивільного захисту Анатолій Манільчук, Він щиросердечно привітав всіх, хто причетний до професії рятувальника та побажав всім щастя, здоров’я, добра і якомога менше тривожних викликів, а високий професіоналізм, відданість присязі, честі й дорученій справі, помножені на знання і досвід, щоб надалі були спрямовані на достойне виконання завдань в ім’я зміцнення Української держави.

Ветеранів, пенсіонерів та рятувальників МНС завітав привітати зі святом почесний гість, екс-міністр МВС України, Президент Української Асоціації Міжнародної Поліцейської Асоціації, генерал внутрішньої служби Андрій Володимирович Василишин, голова облдержадміністрації Всиль Ядуха, керуючий справами виконавчого апарату обласної Ради Валерій Брицький, керівники силових структур, підприємств та відомств. Вони висловили слова щирої вдячності рятувальникам за не легку але почесну справу. Працівники МНС разом із вітаннями отримали від Міністерства надзвичайних ситуацій України, Територіального управління та почесних гостей, чергові звання, грамоти, подяки та цінні подарунки, за сумлінне виконання службових обов’язків та високий професіоналізм.

Не залишилися і поза увагою ветерани, які отримали в свою адресу слова вдячності за їх вклад у становлення та розвиток пожежно-рятувальної служби Хмельниччини, адже вони свій багатий життєвий досвід боротьби з пожежами, надзвичайними ситуаціями та збереження матеріальних цінностей від них, передали молодому поколінню.

Завершились урочистості святковим концертом у якому прийняли участь художні колективи підрозділів Територіального управління МНС області.

ТУ МНС у Хмельницькій області

Переглядів: 452 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024