Понеділок, 06.05.2024, 17:33
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2011 » Серпень » 18 » Ізяславська міська рада оголошує конкурс з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування:
11:34
Ізяславська міська рада оголошує конкурс з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування:

Ізяславська міська рада оголошує конкурс з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування:

- № 3 (Комбікормовий завод — Лабази), кількість автобусів для забезпечення перевезень один на  маршрут  з постійною періодичністю здійснення перевезень.

- № 4 (перехрестя вулиць Незалежності і Вишневої – Лабази), кількість автобусів  для забезпечення перевезень два на маршрут  з постійною періодичністю здійснення перевезень.  Пасажиромісткість автобусів, які планується використовувати на маршрутах не менше як 13 місць.

 Умови конкурсу :

 1. Ці умови розроблено відповідно до вимог Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України від 3.12.2008 р. № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті», наказу Міністерства транспорту та зв’язку України № 285 «Про затвердження Порядку визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14.05.2007 р. за № 499/13766. 

2. Установлена така структура використання транспортних засобів, що працюватимуть у межах визначеного об’єкта конкурсу відповідно до ГСТУ 60.2-00017584-011-2001 та ГОСТ 27815-88 (ЕКООН № 36),«Порядку визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху», затвердженого Наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 12.04.2007 року № 285:

- місткістю понад 22 пасажирів класів І, ІІ та ІІІ,

- місткістю від 11 до 22 пасажирів класів А,В.

   Технічні показники – відповідно до ДСТУ RUN/ECE R 36-03:2005, ГСТУ 60.2-00017584-011-2001, ДСТУ UN/ECE R 52-01-2005.

   Екологічні показники – відповідно до ДСТУ 4277:2004.

  Державні соціальні нормативи в сфері транспортного обслуговування: в автобусах на кожному м² вільної від сидінь площі підлоги салону повинно перевозитись не більше п’яти пасажирів (у разі якщо автобус відповідно до чинного законодавства має місця для стоячих пасажирів).

3. Перевізник самостійно забезпечує перевезення пасажирів у звичайному режимі руху.

4. Внутрішня висота салону автобуса (в тому числі резервного) повинна бути не менше ніж 180 сантиметрів. Строк експлуатації автомобілів, які допускаються до участі в конкурсі, повинен становити не більше десяти років. Автобуси не повинні бути переобладнані з вантажних транспортних засобів.

5. Забороняється здійснювати транспортними засобами (в тому числі резервними), які працюють на міських автобусних маршрутах загального користування, перевезення пасажирів на приміських та міжміських маршрутах загального користування.

6. Забороняється на кузові автобуса розміщувати зовнішню рекламу, яка цілком або частково закриває вікна транспортного засобу. 

7. Досвід роботи перевізника претендента, пов'язаний з перевезенням пасажирів, повинен становити від 1 року і більше.

8.    Перевізники зобов’язані:

 - виконувати перевезення пасажирів за затвердженими Ізяславською міською радою графіками руху, діючими на момент проведення конкурсу. Дозволяється збільшувати час обслуговування пасажирів з урахуванням діючих графіків;

 -  виконувати затверджені графіки руху з регулярністю не нижче 95%, вести облік виконаних рейсів на зворотній сторінці дорожнього листа;

 - здійснювати перевезення пасажирів за розробленими та погодженими у встановленому законодавством України порядку економічно обґрунтованими тарифами на перевезення пасажирів (перевізники не мають права самостійно змінювати та встановлювати тарифи);

 - здійснювати безкоштовні перевезення пільгових категорій населення (без обмеження кількості місць в автобусі).  Соціальні нормативи у сфері транспортного обслуговування пасажирів установлені згідно Закону України «Про державні соціальні стандарти та соціальні гарантії». Порядок компенсації збитків від перевезень пільгових категорій пасажирів визначається договором, який укладається між перевізником-переможцем конкурсу і управлінням праці та соціального захисту населення Ізяславської РДА;

 - забезпечувати підтримання належного технічного та санітарного стану рухомого складу, здійснювати контроль за технічним станом транспортних засобів перед виїздом, здійснювати контроль за станом здоров'я водіїв, зберігати транспортні засоби під охороною, мати резерв автобусів для заміни рухомого складу в разі виходу техніки з ладу по одному на кожний маршрут;

- дотримуватися вимог законодавчих актів, які регламентують діяльність у сфері перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування.

9. Відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» диспетчерське управління і регулювання руху автобусів, прийом та відправлення автобусів забезпечується через мережу автостанцій, визначених у розкладах руху і паспортів маршрутів.

10. У разі подання перевізником пропозицій щодо використання на маршруті транспортних засобів, призначених для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, зазначені транспортні засоби повинні відповідати іншим умовам конкурсу. В подальшому, при здійсненні перевезень пасажирів, перевізник-переможець конкурсу зобов’язаний постійно використовувати пристрої для заїзду інвалідних візків та місця для паркування інвалідних візків в салоні автобусу.

11. Переможець конкурсу повинен не пізніше ніж за 1 день до строку початку перевезень, який визначений виконавчим комітетом Ізяславської міської ради, в установленому законодавством порядку укласти договір про організацію перевезень пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування. При укладанні договору враховуються: вимоги чинного законодавства,  умов конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Ізяслав, а також конкурсні пропозиції перевізників.

12. Перевізник в обов’язковому порядку пред’являє документи (трудові договори з найманими працівниками, квитково - касовий лист, дорожні листи, графіки роботи та відпочинку водіїв тощо) для перевірки уповноваженим працівникам Ізяславської міської ради.

13.  У разі систематичних порушень перевізником умов договору про організацію перевезень пасажирів (2 і більше разів) виконавчий комітет Ізяславської міської ради приймає рішення про односторонню відмову від договору із зазначеним перевізником.

 Перелік документів для  прийняття участі у конкурсі :

  1. Копія свідоцтва про державну реєстрацію суб’єкта господарювання.
  2. Заява на  кожний об'єкт окремо за формою (додаток 1) ( згідно  постанови  КМУ від 03.12.08 р.  № 1081).
  3. Нотаріально завірена копія ліцензії на право надання послуг з перевезення пасажирів.
  4. Перелік транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусних маршрутах.
  5. Копії ліцензійних карток на кожний автобус, який пропонується до використання на автобусному маршруті.
  6. Копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автомобілів, що пропонується до використання на маршруті.
  7. Копія документа, що  підтверджує проведення процедури санації ( при наявності).
  8. Перелік транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, або письмова інформація про їх відсутність.
  9. Анкета відповідно до п.32 Постанови КМУ від 03.12.2008 р. № 1081. 

Документи подаються для участі в конкурсі за адресою м. Ізяслав, вул. Незалежності, 43

каб. № 6, телефон для довідок: 4-21-34. Кінцевий термін прийняття документів 19.09.2011 р.          

Конкурс відбудеться   03.10.2011 р. о 14.00 годині  м. Ізяслав, вул. Незалежності, 43  міська рада, каб. № 6    

 

Переглядів: 702 | Додав: yurik_kuchma | Теги: Ізяславська міська рада оголошує ко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024