Неділя, 05.05.2024, 06:13
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Липень » 3 » Добра справа
16:11
Добра справа
Відбудуємо місто всією громадою

Ізяслав — славне місто, з древнім та насиченим літописом. За інших обставин, воно могло б стати одним із туристичних центрів Хмельниччини, адже за кількістю історичних пам’яток мало чим поступається тому ж таки Кам’янцю-Подільському. Але, на жаль, через багаторічну пасивну політику владних органів, архітектурні ансамблі наразі перебувають у повному занепаді, і туристів у такому вигляді привабити не можуть. Та мова не лише про туристів й гостей.
Нам, ізяславчанам, також не повинно бути байдуже — у якому місті ми живемо і яким залишимо його нащадкам. Ось і виникає запитання — далі чекати, коли манна небесна впаде нам на голови чи хтось із верхів влади розв’яже наші проблеми, або самим, всією громадою, відбудувати наше славне місто.
Саме так, спільними зусиллями, розпочати благоустрій Ізяслава, за ініціативи знаного у місті мецената Бориса Яцкова вирішили активні ізяславчани. Наразі, за кошти Бориса Аркадійовича ведеться реконструкція сходів біля костелу, та плани йдуть набагато далі. Підприємець вирішив не чекати чиєїсь допомоги зі сторони, а створив ініціативну групу, яка розпочала збір коштів для будівництва алеї, що проходить повз архітектурний комплекс князів Сангушків. У наш час мало хто береться за такі справи, та, на щастя, серед жителів міста вже знайшлося безліч небайдужих, завдяки яким було зібрано більше 70-ти тисяч гривень. За словами ініціатора будівництва алеї Бориса Яцкова, даний захід стане лише першим кроком до відновлення архітектурної привабливості міста.
— Аби реставрувати всі палаци міста потрібні численні кошти. Громада таких робіт не потягне, а чекати допомоги зі сторони, як показує практика останніх десятилітть, не варто. Можливо і знайдуться інвестори, які зголосяться вкласти кошти, але, на моє переконання, аби просити у когось, потрібно спочатку використати по максимуму власні ресурси і показати, що ми зробили все, що могли, тепер допоможіть нам, і ми зробимо ще більше. Саме тому ми і вирішили розпочати будівництво алеї, яка називатиметься «Алея добрих людей». Частина коштів уже зібрана, та на таку справу їх не вистачить, отож, закликаємо всіх небайдужих жителів допомогти зробити перший крок у відновленні нашого славного міста.
Зі свого боку, хочеться подякувати всім небайдужим, котрі вже долучилися до цієї благодійної ініціативи, а це, до речі, не лише ізяславчани, а й ,жителі багатьох куточків держави, які колись жили чи перебували у нашому місті і полюбили його всією душею. А ще, хочеться закликати ізяславчан не залишатися осторонь і допомогти прикрасити обличчя нашого спільного дому, адже хто, як не ми самі, подбає про наш комфорт.
Давайте робити все можливе, щоб залишити нащадкам квітуче місто, яким пишатимуться наступні покоління ще протягом багатьох віків.
Влас. кор.
Переглядів: 487 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024