Неділя, 05.05.2024, 14:32
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2012 » Вересень » 12 » Бджола людині друг і лікар
15:16
Бджола людині друг і лікар

Бджола людині друг і лікар

У природі все гармонійно, і якщо уважно придивитися, то багато чого на­вколо нас покликано допомагати людині зберегти своє здоров'я, відновити втрачені сили та енергію, навіть вилікуватися від деяких хвороб. Таким собі «сімейним лікарем» вважається бджола. Саме ці комахи дарують нам без­цінний еліксир здоров'я:мед, пилок, прополіс. Народна медицина стверджує, що будь-яку недугу можна вилікувати медом, який містить практично всі ві­таміни та мікроелементи, необхідні для нормального функціонування орга­нізму. Окрім того, з лікувальною метою почали все частіше використовувати духмяні випари бджолиних вуликів. Останнім часом поширенішою стає так звана бджоло- або апітерапія з використанняим вуликів-лежанок.

У багатьох куточках України пасічники конструюють такі собі міні-кабінети, в яких зміцнюють не лише імунітет членів своєї сім'ї, але й запрошують дру­зів, знайомих та й, зрештою, усіх охочих. Знайшовся такий майстер і на Славутчині.

Леонід Ковальчук мешкає у солі Малий Скнит і вже більше 25 років за­ймається бджолярством. Останнім часом чоловік всерйоз захопився мето­дикою лікування за допомогою вуликів-лежанок. Близько року йому знадо­билося, аби самостійно змайструвати так звану піраміду, яка являє собою дерев'яний будиночок, в нижній частині якого розміщуються вулики із бджо­лами, а у верхній знаходиться кімната лікувального сну. Піраміда зроблена виключно із природних матеріалів - деревини осики та сосни, які самі по собі мають лікувальний вплив на організм людини. В кімнатці є спеціальні лежа­нки, у яких бджоляр власноруч зробив невеликі отвори. Крізь маленькі

дірочки бджола пролізти не може, а цілющі аромати меду та прополісу випаровуються безперешкодно.

Споруда побудована за такою системою, що бджолам тут дуже комфорт­но - влітку вони не перегріваються, а взимку не мерзнуть. До того ж у кімнаті відпочинку комфортно й людині навіть у найспекотнішу пору року, адже те­мпература там невисока. Коли людина відпочиває на лежанці, то під нею знаходиться 600 бджолиних рамок, а це близько трьох мільйонів(!) бджіл.

Розділяють пацієнта і бджіл дощечки розміром до двох сантиметрів. Якщо торкнутися рукою до лежака, то відчувається тепло, яке виділяють комахи. Вони майже цілий рік підтримують постійну температуру у вулику - 36 граду­сів. У людини така ж температура тіла, тому організм не перегрівається і не переохолоджується. У такому ліжку тепло за будь-якої погоди. Кілька годин сну у вулику додають масу енергії, сили, позбавляють втоми.

- Я сам часто навіть тут ночую, - говорить Леонід Ковальчук, - після чого прокидаюся свіжим, веселим та бадьорим. Відчуваю, як мій організм оздо­ровлюється та заряджається енергією. А ще дуже корисною є ароматерапія, адже усі аромати меду та прополісу не лише вдихаються через дихальні шляхи, але й проникають крізь пори шкіри людини. Така бджолотерапія дає неабиякий результат у лікуванні різних хвороб. У когось нормалізувався ар­теріальний тиск, інші позбулися радикуліту, остеохондрозу, нервових

розладів. Як засвідчують відгуки пацієнтів, «спальний вулик» лікує гіпер­тонію, біль у суглобах. Коли людина без хвилювань і страху спочиває на ле­жанці, вдихаючи ароматні випари бджолиної діяльності, збалансовується і відновлюється робота всіх її органів за рахунок біофізичного зв'язку з при­родою. Важливо, що у самому вулику концентрація кисню у сто разів вища, ніж на вулиці. Бджоли, до того ж, створюють особливе біополе, яке позитив­но впливає на організм людини. Вчені вже довели, що частота вібрації кри­лець бджіл ідентична вібрації клітин людського організму. У піраміді скон­центрована енергія, яка іде з землі в космос, з півдня на північ і має надзви­чайно позитивний впив не лише на здоров'я людини, але й, наприклад, на воду, змінюючи її структуру.

Один чоловік розповідав, що саме завдяки такому спальному вулику зумів врятуватися від смерті, подолавши онкохворобу на такій стадії, яка за ви­сновком лікарів, вже не підлягала лікуванню. Особисто до мене не так давно зверталася жінка

зі своєї восьмирічною внучкою, яка близько півроку страждала кашлем. І всього-на-всього два сеанси сну по кілька годин у піраміді допомогли дівчи­нці позбутися набридливого кашлю, - розповів пасічник.

Одним з елементів апітерапії, який Леонід Петрович застосовує у своїй практиці, є використання бджолиної отрути. За словами чоловіка, бджолина отрута, потрапляючи в кров'яне русло людини (за умови відсутності алер­гій), збагачує кров, омолоджує еритроцити, уповільнює процеси старіння.

Останнім часом бджолотерапія набуває все більшої популярності, чис­ленні свідчення людей, яким ця методика допомогла відновити здоров'я, привертають увагу. До Леоніда Ковальчука теж звертається багато людей, в першу чергу, знайомі та родичі, але у допомозі чоловік не відмовляє нікому. І запрошує всіх бажаючих випробувати на собі цей незвичайний метод те­рапії. Звертайтеся за телефоном: (096)914-31-17.

Переглядів: 2209 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024