Понеділок, 06.05.2024, 20:20
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2011 » Серпень » 30 » АСТРОЛОГІЧНИЙ ПРОГНОЗ на тиждень з 5 по 11 вересня 2011 року
18:09
АСТРОЛОГІЧНИЙ ПРОГНОЗ на тиждень з 5 по 11 вересня 2011 року

ОВЕН (21.03-20.04). Чітко сформулюйте мету та пріоритети, і спокійненько пливіть за
течією. Все поступово складатиметься на вашу користь. Скромність - прикраса мудрості,
не забувайте про це, і тоді безліч можливих непорозумінь, незручностей і навіть
конфліктних ситуацій обминатимуть вас. Але не захоплюйтеся: свої права зрештою можна
і слід відстоювати, головне - знайди діючі аргументи. Сприятливий день - субота,
несприятливий - середа.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Настав сприятливий момент для вільного вираження власних емоцій і почуттів. Вам необхідно навчитися наполегливіше відстоювати свої плани й задуми. Не слід дратуватися через дрібниці, а наполегливо і послідовно йти до наміченої мети - тоді ви відчуєте прекрасний настрій, почуття справжнього духовного піднесення. Дружня вечірка в неділю остаточно розвіє смуток і покращить ваш настрій. Сприятливий день - середа; несприятливий - субота.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Наразі у Вашому житті навряд чи відбуватимуться важливі та динамічні події, отже це сприятливий момент для релаксації і відновлення сил. Корисно якийсь час побути на самоті в тиші і спокої. Для вирішення фінансових питань більш вдалою виявиться друга половина цього тижня. Вам можуть нагадати про борги, у тому числі й моральних. Не змушуйте нагадувати двічі. Неділя подарує незабутні враження. Сприятливий день - неділя; несприятливий - четвер.

РАК (22.06-23.07). Невеличкі труднощі легко відступатимуть під вашим натиском, а більш серйозні тільки підвищить ваш бойовий запал. Не зволікайте, не втратьте слушної нагоди! Дружня рекомендація або пропозиція змінить ваш стан на краще, якщо, звичайно, ви підготуєтеся заздалегідь і не зіпсуєте все власною нерішучістю. На цьому тижні варто спланувати фінансовими витрати. Сприятливий день - середа; несприятливий - субота.

ЛЕВ (24.07-23.08). Не виключені ускладнення на роботі через розбіжності з керівництвом. Хто б не опинився правий у кінцевому рахунку, не слід розпочинати із цього приводу відкриті бойові дії. Контролюйте емоції - ви можете в запалі наговорити багато зайвого, про що потім довго шкодуватимете. Не хвилюйтеся, вірте у себе та свої сили. Уже на початку тижня слід привести до ладу службові обов'язки, завершити початі проекти. Сприятливий день - середа; несприятливий - п'ятниця.

ДІВА (24.08-23.09). Сприятливий момент для прийняття відповідальних рішень. Нові
події, які відбуватимуться, відвернуть вас від сумних думок і дарують чималий заряд оптимізму. Подумайте про підвищення свого професійного рівня і розширення кругозору. Прийміть запрошення старих друзів, воно дуже важливо для вас. Дбайливо поставтеся до свого здоров'я, приділіть увагу профілактиці різних захворювань.Сприятливий день - понеділок; несприятливий - четвер.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Наразі може здаватися, що ви заплуталися в ситуації, яка створилася на цей момент. Пориньте у спокій і тишу для самопізнання. Імовірні просування службовими східцями або поїздка за кордон. Не слід відвертатися від 
сторонньої допомоги, бо ваші сили й можливості не безмежні. Пам'ятайте, свій мир багато у чому ми створюємо самостійно, отже ставтеся до себе дбайливіше. Сприятливий день - четвер; несприятливий - субота.

СКОРПІОН (24.10-22.11). З'явиться чимало способів домогтися бажаного. Не виключено одержання додаткового прибутку або просування службовою ієрархією. Вам необхідно приховати свої уразливі місця, інакше при вирішенні складних питань вас можуть змусити помилятись. Будьте чемним і коректним з колегами та друзями - надмірна емоційність вам зараз тільки зашкодить. У вихідні варто відпочити дедалі від дому, бажано змінити умови відпочинку якомога кардинально. Сприятливий день - вівторок, неділя; несприятливий - п'ятниця. 

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Будьте далекоглядним, тримайте себе в руках - і тоді вам не доведеться каятися у своїх гріхах. Імовірне надходження цікавої інформації, дуже важливо правильно та своєчасно її використати. Не потрапляйте на вудку і не вірте ілюзіям, тоді вам гарантований успіх. Протягом цього тижня постарайтеся частіше бувати на виду, це збільшить увагу до вас із боку оточуючих людей, дозволить підвищити самооцінку. Сприятливий день - неділя; несприятливий - п'ятниця.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Самовладання та інтуїція допоможуть з честю вийти iз будь-якої ситуацiї та знайти вiдповiдi на всi питання, які цiкавитимуть вас. Щоб не псувати настрою собi та оточуючим, проявiть бiльше витримки до близьких та друзiв, а непотрiбного спiлкування з малознайомими або неприємними вам людьми намагайтеся зовсiм уникати. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий - середа.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Протягом цього тижня варто звернути увагу на власне здоров'я. У випадку появи будь-яких захворювань негайно звертайтеся до лікаря, не зволікаючи з обстеженнями та лікуванням. Слушний період для творчості в будь-яких його проявах. Ви зможете істотно змінити навколишній світ, якщо захочете цим займатися. Сприятливий день - вівторок; несприятливий - п'ятниця.

РИБИ (20.02-20.03). Робота не вимагатиме від вас зайвої напруги та надзусиль, а отже, у вас з'явиться можливість частіше бувати вдома. Уважніше поставтеся до своїх дітей, 
намагайтеся захистити їх від потенційно небезпечних ситуацій. Цей період варто
присвятити домашнім і побутовим справам. Також це сприятливий момент для початку
ремонту або проведення генерального прибирання. Сприятливий день - субота,
несприятливий - вівторок.
Переглядів: 784 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024