П`ятниця, 03.05.2024, 21:04
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2011 » Листопад » 1 » АСТРОЛОГІЧНИЙ ПРОГНОЗ на 7 - 13 листопада
19:59
АСТРОЛОГІЧНИЙ ПРОГНОЗ на 7 - 13 листопада
АСТРОЛОГІЧНИЙ ПРОГНОЗ

на 7 - 13 листопада

ОВЕН (21.03-20.04). Тиждень має бути складним і емоційно напруженим. Дотримуйте у всьому обережність, намагайтеся не ризикувати. Просування по службовим сходам можливо тільки за умови підвищення професійного рівня. У вихідні добре б зайнятися ремонтом у квартирі або направити зусилля на благоустрій дачі. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - понеділок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Ви можете опинитися під тиском обставин, які можуть внести значні зміни в сформовані плани. Активізація контактів з людьми спричинить одержання прибутку. У вихідні на вас може налягти надмірний вантаж домашніх проблем і турбот - постарайтеся адекватно розраховувати свої сили. Сприятливий день - середа, несприятливий день - четвер.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Варто звернути увагу на своє оточення, на взаємини з партнерами, друзями, родичами. Є небезпека переоцінити свої сили. Постарайтеся не бігати від відповідальності в робітничих справах. Багато часу зажадають діти, можливі спільні поїздки, у тому числі і за рубіж. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

РАК (22.06-23.07). На роботі поки що краще привертати до себе поменше уваги. Ваш девіз - "скромність і тактовність". Якщо ви будете його дотримуватися, доля не забуде посміхнутися вам у потрібний момент. Є можливість одержати довгоочікувану звістку від далеких родичів або далеких друзів. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

ЛЕВ (24.07-23.08). Необхідно пам'ятати, що зайва впертість і прагнення наполягти на своєму приведе лише до сварок і конфліктів. З'явиться можливість нарешті вирішити серйозну проблему, так що не полінуйтеся прикласти для цього необхідні зусилля. Всі безладдя, які виникнуть у вихідні, будуть спровоковані винятково вами. Це варто врахувати, коли виникне бажання поскандалити з будь-якого приводу. Сприятливий день - субота, несприятливий день - понеділок.

ДІВА (24.08 - 23.09). Ви ризикуєте опинитися центрі подій - на вашій скромній персоні виявиться зосереджена увага навколишніх. Професіоналізм і організаторські здатності, якщо ви, звичайно, їх покажете, будуть оцінені по достоїнству. Приділіть більше уваги і турботи своїм батькам - їм це так необхідно. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Життя повне несподіванок і різноманітних подій. Вас будуть оточувати або таємниці, або плітки. Не беріть на себе нездійсненні зобов'язання, інакше складно буде виплутуватися зі сформованої ситуації. Постарайтеся стримуватися з емоційними виплесками, дивиться, щоб від цього ніхто не постраждав. У вихідні дозвольте собі як треба відпочити, інакше вам не вдасться відновити сили. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Дотримуйтеся традиційних способів організації трудового процесу. Пошук оригінальних рішень не принесе очікуваного успіху. Можлива неприємна розмова з начальством. Але, якщо прикладете небагато 
зусиль, ви зможете блиснути своїми кращими якостями і здатностями. У вихідні буде важливо чітко визначити план дій і постаратися втілити його в життя відразу ж і дрібних подробицях. Сприятливий день - середа, несприятливий день - понеділок.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Вам знадобиться зібраність і цілеспрямованість. Якщо в такий спосіб мобілізуєте себе, то обставини на роботі складуться сприятливо для підйому по службовим сходам. У вихідні дні можуть відбутися важливі зустрічі з впливовими людьми. Постарайтеся виконати прохання дітей. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий - четвер. 

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Не варто переоцінювати свої сили і можливості. Основна шкода вам можуть заподіяти таємні вороги і заздрісники - якщо вони, звичайно, у вас є. У вихідні прийдеться багато часу і сил витратити на рішення незначних питань, пов'язаних з домашнім господарством. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - п'ятниця.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Вас можуть турбувати питання, пов'язані з кар'єрою. Ретельно аналізуйте події, що відбуваються з вами, і не вживайтеімпульсивних і необдуманих кроків. Максимально використайте вихідні, так як початі справи будуть удалими, а багато задумів відносно легко втіляться в життя. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

РИБИ (20.02-20.03). З'явиться шанс просування по кар'єрним сходам. Краще усього будуть вирішуватися повсякденні-рутинні питання. Постарайтеся приборкати свою запопадливість, тому що зросте ймовірність помилок, самообману. Через це ви ризикуєте підірвати свій престиж. У вихідні можлива підвищена вразливість, так що посилені соціальні контакти небажані, тому що можуть привести до негативних емоційних реакцій. Сприятливий день - середа, несприятливий день - субота.

ЦТУЛХУ ФХГТАГН
Переглядів: 740 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024