П`ятниця, 03.05.2024, 18:39
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2011 » Листопад » 25 » АСТРОЛОГІЧНИЙ ПРОГНОЗ на 28 листопада - 4 грудня
19:28
АСТРОЛОГІЧНИЙ ПРОГНОЗ на 28 листопада - 4 грудня
ОВЕН (21.03-20.04). У відносинах з партнерами можуть виникнути певні труднощі. Будуть удалими поїздки та відрядження. Постарайтеся приділити досить уваги близьким, щоб не створювати конфліктну ситуацію вдома. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - середа.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Вам надається можливість знайти впливових знайомих, здатних внести приємні зміни у ваше життя. Робота може поглинути більшу частину часу і уваги. Можлива певна непогодженість у поглядах з навколишніми. Вихідні будуть сприяти активним діям. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Вам буде везти на цьому тижні. Причому як у грі, так і в коханні. Ви можете дозволити собі найбожевільніші витівки - всі вони будуть мати успіх. Близькі люди принесуть радість. Наприкінці тижня ймовірна продуктивна зустріч у неформальній обстановці або вдалій поїздці. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

РАК (22.06-23.07). Постарайтеся стримати свої амбіції. У вас з'явиться шанс згуртувати навколо себе друзів і однодумців. Необхідно адекватно оцінити сформоване положення і знайти конструктивні методи для його поліпшення. Події цього тижня змінять ваші родинні почуття, і ви перейметеся подякою до близького. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - середа.

ЛЕВ (24.07-23.08). Обережніше з новою інформацією. Знайомі можуть зробити вам пропозиції, які будуть досить корисні. Постарайтеся знайти час для самоосвіти. Надмірна відкритість може породити конфлікт, однак постарайтеся не забути, що доброта - це багатство. Друзі підтримають ваші ідеї, і це дасть вам упевненість у власних силах. Сприятливий день - середа, несприятливий день - понеділок.

ДІВА (24.08 - 23.09). Варто реально оцінювати свої сили і навколишню дійсність. На роботі можуть виникнути проблеми, які буде комусь вирішити, крім вас. Прикладені старання будуть оцінені по достоїнству. Варто опиратися на свою інтуїцію, однак пам'ятати, що, уступаючи і погоджуючись, ви більше придбаєте, ніж втратите. У вихідні постарайтеся скинути напругу. Сприятливий день - неділя, несприятливий день - вівторок.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Рекомендується поменше критикувати товаришів по службі та більш спокійніше ставитися до недоліків навколишніх. Цінуйте та поважайте свою працю, інакше вашою заниженою зарозумілістю можуть 
скористатися не занадто чесні люди. Будьте уважніше, не пропустіть важливої інформації. У вихідні самий час втілювати в життя свої честолюбні плани. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - п'ятниця.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Ви зможете легко управляти ситуацією, однак можете злегка перестаратися. Наступає час рішучих дій. Зараз для вас не існує нічого неможливого, тому сміливо беріться навіть за найважкі справи. Не відволікайтеся на дріб'язки, зосереджуйтеся на головному і значимому. У вихідні неодмінно треба провести багато часу на свіжому повітрі і активно відпочити - тільки не перевантажуйтеся фізично. Сприятливий день - субота, несприятливий день - четвер.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Не робіть скоропалних висновків і не кваптеся з однозначними оцінками. Нестандартний підхід до ситуацій дозволить упоратися з будь-якою проблемою, якщо, звичайно, вам дозволять його застосувати. Обставини можуть зажадати від вас великої уваги до сімейних справ і господарських турбот. У вихідні можливі розбіжності з родичами через порушення взаємних зобов'язань. Сприятливий день - вівторок, несприятливий - середа. 

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Поспішайте реалізовувати свої таємні мрії, так як ці дні відкривають перед вами блискучі перспективи. Зустрічі та нові знайомства принесуть користь і успіх, хоча й не відразу. Варто закласти фундамент для майбутніх здійснень. Прийдеться доводити начальству, що ви здатні на багато чого. У вихідні виявіть розумну стриманість, це дозволить 
уникнути непорозумінь. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Вам просто необхідно бути розважливішими в діях і словах. Може підвищитися соціальна активність, при цьому з'явиться можливість управляти сформованою ситуацією, впливати на події в найближчому майбутньому. Ваші рішучі дії обов'язково увінчаються успіхом. Зустріч із друзями у вихідні обіцяє сприятливі зміни. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.


РИБИ (20.02-20.03). У багатьох областях життя назрівають важливі для вас зміни. Ви з радістю будете виконувати творчу роботу, не переслідуючи яких-небудь корисливих цілей. Ваш авторитет помітно зросте, не треба буде погоджувати кожний свій крок з керівництвом, воля вибору залишиться за вами. Вихідні - чудовий час для зустрічі з друзями, з якими ви давно не бачилися через свою завантаженість. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

Переглядів: 601 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024