П`ятниця, 03.05.2024, 19:28
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2011 » Листопад » 11 » АСТРОЛОГІЧНИЙ ПРОГНОЗ на 14 - 20 листопада
14:00
АСТРОЛОГІЧНИЙ ПРОГНОЗ на 14 - 20 листопада
ОВЕН (21.03-20.04). Наступає світла смуга в житті. Стежте за своїми вчинками і словами - вони повинні бути продуманими. Намагайтеся контролювати емоції і не сперечатися з колегами, тому що позитивних результатів це не принесе. У вихідні добре займатися сімейними і господарськими справами. Близькі люди можуть порадувати несподіваними сюрпризами і радісними новинами. Діти напевно зажадають багато часу і уваги. Сприятливий день - середа, несприятливий день - вівторок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Краще займатися повсякденними справами, не замахуючись на щось нове або глобальне. Вас може здолати раптовий приступ скаженої енергії - прикладіть її з розумом. У вихідні спокій і миролюбство згладять всі гострі кути і примирять близьких людей. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - п'ятниця.

БЛИЗНЮКИ
(22.05-21.06). Ви зуміли перебороти труднощі і тепер можете спокійно почивати на лаврах. Вам корисно знайомитися і зустрічатися з цікавими людьми: вислухуйте різні думки з приводу того самого питання і робіть свої висновки. Вихідні принесуть до вашого будинку спокій і радість. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - середа.

РАК (22.06-23.07). Ніж активніше ви виявитеся в цей період, тим більшого успіху досягнете. Події дозволять придбати коштовний практичний досвід. Якщо ви в чомусь засумніваєтеся, не соромтеся поставити запитання. Частиною роботи можете поділитися з товаришами по службі - вони не образяться. У 
вихідні ви можете виявити зайву впертість у непринципових питаннях, намагайтеся уникати категоричності у висловленнях. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - понеділок.
ЛЕВ (24.07-23.08). Прийдеться розраховувати тільки на свої сили і уміння швидко міняти плани. Зважайте на інтереси ділових партнерів, не ставте свої амбіції в главу кута. Вас можуть підвести партнери. У вихідні має сенс звернути увагу на технічний стан того, що вас оточує, і на власне здоров'я, тощо. Сприятливий день - середа, несприятливий день - понеділок.

ДІВА (24.08 - 23.09). Варто виявити трохи терпіння, щоб здійснити свій задум. Правда, для того, щоб все вийшло так, як хочеться, знадобиться ще трохи удачі. Можливий несподіваний поворот до кращого у відносинах з навколишніми: вони вирішать піднести вам сюрприз, і він виявиться не тільки приємним, але й корисним. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Не слід боротися за лідерство на роботі - чим більше колегіальності, тим більш успішними будуть ваші дії на цьому тижні. Постарайтеся допомагати тим, кому неохідна допомога в міру сил і можливостей, намагайтеся виявити розуміння. Реалізуйте свої плани з ясною головою, так як туманність і невизначеність можуть привести до непогодженостей і неточності. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Вам може повезти багато в чому - все залежить від того, до чого ви прагнете в цей момент. Можете розраховувати на допомогу друзів. Постарайтеся не дратуватися по дріб'язках, а завзято прагніть до наміченої мети. Тоді ви відчуєте, що у вас прекрасний настрій, плечі розправляються самі собою, а обрії проясняються. Вихідні краще провести на природі. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

СТРІЛЕЦЬ
(23.11-21.12). Успіх у роботі буде базуватися на пунктуальності і сумлінності. Не дозволяйте навколишнім маніпулювати вами, не йдіть на нескінченні компроміси. Ретельно контролюйте діяльність помічників. Вихідні дні присвятіть пасивному відпочинку, постарайтеся відновити витрачені сили. Сприятливий день - вівторок, несприятливий - п'ятниця. 

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Обсяги роботи можуть загрозливо зрости. Врятують вас тільки стійкість психіки і почуття боргу. Краще плисти за течією і не форсувати події, хоча ви можете розраховувати на допомогу родичів. Близькі люди нарешті зрозуміють, хто в будинку справжній хазяїн, і будуть слухатися вас практично у всьому. Так що вихідні вам доведеться провести, роздаючи вказівки. Сприятливий день - середа, несприятливий день - вівторок.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Тиждень буде до крайності насиченим - імовірні знайомства, зустрічі, поїздки, надходження величезної кількості інформації. Вас можуть спантеличити відносини з друзями - виявите витримку і допоможіть 
їм мудрою радою. Постарайтеся бути уважніше до своєї мови, щоб не давати їжу для пересудів і пліток. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - субота.

РИБИ (20.02-20.03). Тиждень метушливий і непередбачений. Бажано відкласти серйозні справи. Можете розраховувати на допомогу друзів, але постарайтеся не вплутуватися у сварки, які можуть затьмарити ваш гарний настрій. Уникайте випадкових зв'язків і знайомств, тому що вони можуть принести тільки одні неприємності. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - середа.

Переглядів: 573 | Додав: yurik_kuchma | Теги: АСТРОЛОГІЧНИЙ ПРОГНОЗ на 14 - 20 ли | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024