Неділя, 28.04.2024, 15:24
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Квітень » 24 » 15 - річниця Державної кримінально-виконавчої служби України
15:31
15 - річниця Державної кримінально-виконавчої служби України

15 - річниця Державної кримінально-виконавчої служби України

               

            Зараз в Українській державі відбуваються непрості політичні і соціально – економічні процеси, пов'язані з фундаментальним реформуванням багатьох державно-правових інститутів і в тому числі, удосконаленням пенітенціарної системи, що ґрунтуються на загально визнаних принципах і нормах міжнародного права та є підтвердженням дотримання принципів гуманності державної кримінальної політики. Персонал Державної пенітенціарної служби України з честю виконує покладену на нього Державою складну, але відповідальну місію, спрямовану на виховання осіб, тимчасово ізольованих від суспільства та становлення їх на правильну життєву позицію.

22 квітня відзначалася 15 річниця з дня утворення Державної кримінально-виконавчої служби України. На честь цього свята у Замковій виправній колонії (№58)  були проведено урочисті заходи. Розпочалося святкування складанням Присяги на вірність українському народу. 5 новоприйнятих працівників  поклялися, що не жаліючи сил, завжди будуть відстоювати ідеали законності, добра та справедливості. Протягом двох місяців  співробітники пройшли стажування та спеціальну підготовку. У ході стажування вони вивчали законодавчу і матеріальну базу,  свої посадові обов’язки. Прийняття Присяги –  це урочистий акт, обов’язковий для служби в Державній пенітенціарній службі України, важлива і відповідальна подія в житті кожного співробітника. Урочиста Клятва має як моральне, так і правове значення. Цей день стане для новобранців Замкової виправної колонії (№58)  пам’ятним і символічним.  Начальник управління Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області генерал – майор внутрішньої служби Якимчук Тимофій Володимирович особисто привітав новоприйнятих працівників з прийняттям Присяги побажав усіх гараздів та удосконалення професійної майстерності у службовій діяльності.

Після прийняття Присяги відбулися урочисті збори, на які були запрошені, окрім персоналу  представники органів місцевого самоврядування, керівники підприємств ветерани які багато років віддали службі в органах Кримінально-виконавчої системи , присвятили своє життя служінню Батьківщині.  Присутніх привітали начальник установи полковник внутрішньої служби Хомяков Володимир Михайлович, начальник управління генерал – майор внутрішньої служби Якимчук Тимофій Володимирович, представники органів місцевої влади міста Ізяслава Власюк Т.М., Колоднюк О.В. Паньковський В.С. У своїх виступах керівники усіх рівнів  висловлювали колективу установи, ветеранам установи слова подяки за чесну, добросовісну та бездоганну службу, а також заохотили відомчими нагородами кращих працівників  установи.   Гарний настрій всім подарували художній  коллектив Ізяславської дитячої школи мистецтв

 

Заступник начальника установи

підполковник внутрішньої служби   М.А.Ємельянов

Переглядів: 915 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024