П`ятниця, 17.05.2024, 05:25
Вітаю Вас Гість | RSS

   ПАРТНЕР

Курси валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Лютий » 5 » Про недопущення пожеж в культурно-розважальних закладах»
11:39
Про недопущення пожеж в культурно-розважальних закладах»

Про недопущення пожеж в культурно-розважальних закладах»


 27-го січня 2013 року в нічному клубі у Бразилії сталася пожежа, що забрала життя 232 людей. За словами очевидців, під час виступу групи Gurizada Fandangueira, один із музикантів, які були на сцені, використовував піротехнічний засіб, іскри від якого спровокували займання стелі, в результаті чого вогонь охопив усе приміщення за кілька хвилин. Зі слів правоохоронних органів,  частина загиблих задихнулася, а частина загинула внаслідок тисняви, викликаної панікою.

З метою недопущення пожеж в культурно-розважальних закладах області Управління Держтехногенбезпеки підсилює контроль за діяльністю об’єктів із масовим перебуванням людей. В рамках профілактичної роботи щодо попередження трагедій, пов’язаних із відпочинком громадян, буде проведено моніторинг та аналіз стану пожежної та техногенної безпеки культурно-розважальних закладів, зокрема нічних клубів, ресторанів та інших розважальних закладів з масовим перебуванням людей.

Особлива увага приділятиметься на стан електрогосподарства, шляхів евакуації, наявності та працездатності зовнішнього і внутрішнього протипожежного водопостачання, систем протипожежного захисту.За результатами проведеного аналізу керівникам закладів буде запропоновано негайно вжити невідкладних заходів щодо виконання в повному обсязі запропонованих приписами заходів, направлених на попередження виникнення пожеж, надзвичайних ситуацій та недопущення загибелі і травмування людей. З керівниками об’єктів відпочинку та обслуговуючим персоналом буде організовано проведення протипожежного інструктажу.

Виявлені порушення на зазначених об’єктах, що створюють загрозу пожежі або перешкоджають її гасінню та евакуації людей, а також об’єкти, де виявлятимуться істотні порушення, будуть висвітлюватись в засобах масової інформації. За результатами моніторингу до органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади буде направлено інформацію щодо стану пожежної та техногенної безпеки та вжиття відповідних заходів реагування.

 

Ізяславський РВ Управління Держтехногенбезпеки у Хмельницькій області   нагадує!

 

ПАМЯТАЙТЕ: лише суворе дотримання правил пожежної безпеки допоможе Вам уникнути лиха.

 

 Ізяславський РВ Управління  Держтехногенбезпеки

             у Хмельницькій області

Переглядів: 441 | Додав: yurik_kuchma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Підписка
Прогноз на завтра
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Друзі сайту

СП «Партнер-Прес» © 2024